Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 555

:((

Polecane posty

Gość załamana 555
żal to mi ludzi takich jak ty, siedzą sobie na forach i jeżdzą po ludziach, lepiej ci już???? gratuluje:*

Gość dobrze ci tak
dobrze ci szmatławcu ,widzisz jednak byłaś tylko worem na sperme:):*

Gość kochanica1234
Masz kasę na ew aborcję??

Gość rwefgerg
załamana 555 trzeba na wszelkie sposoby sie zabezpieczac,aby potem nie płakać

Gość tabascooo
Jejku ludzie przecież to są dwie różne sprawy ! Gdzie status materialny a gdzie miłość do dziecka. Może naprawdę je kocha tak trudno zrozumieć ? Przecież wiele jest takich przypadków i nie mówcie, że każdy patologia ! To idąc Waszym tokiem myślenia jak matka ma kasę to kocha dziecko a jak nie i zajdzie to usunąć, nie kochać bo problem. Wiecie ilu z Was by na świecie nie było ?

Gość załamana 555
szmatławcem jestes ty.. i do dosłownie takim wrakiem czlowieka bez zadnych emicji , nic dziwnego ze teraz swiat jest jaki jest jak takie puste tempojeby chodza po siwcie

Gość kochanica1234
Do dobrze ci tak właśnie my musimy dawać męzom, takich zgorzkniałych zon jak ty:P

Gość dobrze ci tak
worze na sperme zamilcz;)

Gość dobrze ci tak
ty się ważasz za wrtosciową ,bo dałaś dupę żonatemu ,dobrze ci tak buheheheheheheeh cieszy mnie to niezmiernie

Gość kochanica1234
Ty już zapomniałaś jak to jest co:) może dziś z Twoim mężem się pukałam:P

Gość dobrze ci tak
powinniscie jeszcze hiva gratis złapać

Gość misia:):)
do dobrze ci tak : sprawia Ci to przyjemność że odnosisz się do niej tak?? jak Ci się nie podoba to wyjdz!! i pisz w innym temacie !!

Gość tabascooo
Jelly Ty może nie ale odniosłam się ogólnie do wpisów bo to bzdury jakieś są !

Gość kochanica1234
Pewnie jej mąż odszedł do młodszej, ładniejszej i uśmiechniętej dlatego tak jadem pluje:P

Gość załamana 555
ciekawe jest, że zazwyczaj najgłośniej są ci ktoórzy podobne rzeczy przezyli... jak hiva złapać pewnie od ciebie???

Gość ja się nie wypowiem w temacie
bo nie potrafie ci doradzić:( ja bym chyba nie potrafiła usunąć swojego dziecka...ale nie jestem w twojej sytuacji i szczerze mówiąc nie umiem się w niej postawić.

Gość załamana 555
6 tydzień

Gość KTÓRY TO TYDZIEŃ
to masz jeszcze chwilę na podjęcie decyzji !

Gość tabascooo
No sytuacja jest trudna. Może idź do prawnika jakiegoś dają porady za darmo w każdym mieście trzeba znaleźć. On pokieruje Cię. Powie co Ci się należy, jak załatwić gdzie złożyć papiery itp. To odnośnie sytuacji materialnej. Mają pewnie dużo takich spraw. Potem przemyśl a jeśli dojdziesz do wniosku, że w żadnym razie nie dasz rady to....usuń no nie wiem ciężka decyzja naprawdę.

Gość pomaraaaanczkajestemmmm
jestem w podobnej sytuacji... z tym, ze mój "tatuś" najpierw na dziecko namawial, z teraz powiedzial mi ze go wrobilam :( facet ma dorosle dzieci, z zona nie mieszka kope lat w zyciu bym sie nie spodziewala :( powiedzial ze bedzie nas kochal jak sie nikt nie dowie :) zartownis ;)

Gość pomaraaaanczkajestemmmm
i u nas nie ma problemow finansowych - i on i ja jestesmy dobrze ustawieni, tylko w tym problem ze on "za dobrze" i chyba sie boi ze go dzieci ukatrupia jak sie im przyjdzie podzielic majatkami :) powiedzial ze jak sie rodzina dowie to on juz nie zyje dupek :)

Gość kochanica1234
Rozumiem moja droga, że nas nie zawiedziesz i poinformujesz całą rodzinkę:P

Gość tabascooo
Naprawdę tak powiedział...... Nie no szkoda słów. Nie daj się wrobić w tatusia "ukradkiem" wszystko załatwiaj formalnie. Co to znaczy "jak nikt się nie dowie" a jak dziecko podrośnie to co będzie kłamał czy oszukiwał własne dziecko ? Przecież w końcu zrozumie w co gra tatuś i na pewno będzie mu przykro.

Gość załamana 555
no właśnie ale to i tak zawsze wszytsko wina kobiety... ja zrobiłam to z moim bo go kochałam, choć teraz widze jaki on jest naprawde, obrazony i wściekły na mnie bo ja niszcze jego królestwo, no kurde to on sobie nie niszczy? on jak ma zone to jemu wolno wszystko a potem go nie ma bo raptem zone kocha?? no ej:((

Gość raaany
nie usuwaj, przeciez widac,ze nie chcesz usunac. wszystko sie ulozy z czasem, teraz sa najgorsze chwile

Gość kochanica1234
Z głodu nie umrzesz. Masz studia, głupotę zrobiłaś ale głupia nie jesteś. Poradzisz sobie.

Gość antyantyantyk
Co wy tu pierdolicie ludzie i dlaczego ---dobrze ci tak--- twierdzisz ,że jej tak dobrze i się głupkowato śmiejesz??? Wiesz ,to nie jest jej wina ,że ona jest w ciąży i nie piszcie mi tu ,że mogła myśleć o zabezpieczeniach,bo wątpię czy któreś z was nigdy nie uprawiało seksu bez prezerwatywy ,albo tabletek antykoncepcyjnych... Poza tym ---dobrze ci tak--- powinnaś użyć troszkę więcej wyobrazni zanim się wypowiesz...Rozumiem ,że nie popierasz czegoś takiego jak sypianie z żonatym mężczyzną i gardzisz takimi kobietami,ale wez pod uwagę,że wina tutaj leży po obu stronach.Gdyby ten żonaty był taki w porządku to by nie sypiał z młodą dziewczyną i nie zdradzał żony... Więc ten koleś jest pacuchem i oszustem osranym w dodatku bez jaj ,bo nie potrafi wziązć odpowiedzialności za swoje czyny.Olać takich ciepłym moczem... załamana 555 Nie załamuj się. Moja kuzynka była w podobnej sytuacji. Zaszła w ciążę z żonatym facetem ,tylko ona nie wiedziała,że on ma żone. Dopiero jak podała go o alimenty to się dowiedziała. Nie załamuj się i nie usuwaj dziecka ,bo ono jest niewinne. Z reszta ... Maluszek ,którego w sobie nosisz ,to cząstka ciebie. Teraz musisz być silna i podjąć się najważniejszej walki .Walki o instote ,którą w sobie nosisz i walki o sama siebie. Podaj tego gnoja o alimenty. Pokaż mu,że jesteś silną i wytrwałą kobietą i potrafisz walczyć o swoje.Niech mu to nie ujdzie na sucho.Dlaczego tylko ty masz ponosić odpowiedzialność za to co was łączyło? Niech on też poczuwa się do tego ,że będzie musiał zapłacić za swoje czyny.