Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakakajakaja

pytanie do kobiet - kierowcow

Polecane posty

Gość jakajakakajakaja

czy wy tez jezdzicie jak typowe baby?? ja mam prawko od 3 miesiecy i na koncie rozwalony zderzak i lusterko staram sie jezdzic ostroznie ale chyba brak umiejetnosci i doswiadczenia robia swoje...

Gość Nie paryżanka
nauczysz sie, cwicz duzo na wolnych parkingach, gdziekolwiek, aby duzo i czesto. bedzie ok.

Gość SZPARKA SEKRETARKA juhuuu
nauczysz sie po roku wzglednie jezdzic , a opanujesz po 2 latach....

Gość jezdzę od 11 lat
zadnego wypadku, stłuczki, obdrapanego samochodu. Za to parę dużych mandatów za przekroczoną prędkość :( nie wiem co to znaczy "jeździć jak baba", chociaż niektórzy zachowują się na drodze jak ostatnie sieroty. niezależie od płci.

Gość dzisiaj na pomarańczowo
Jeżdżę od 3 lat. Żadnej stłuczki, żadnej kolizji, nic. Przede wszystkim nie boję się jeździć.

zdesperowana to masz już 40 lat? chyba ze chodziło ci również o jazdę bez prawa jazdy. Ja mam prawko od 1,5 roku na razie i jest ok, nie miałam zadnej stłuczki itp

Gość jakajakakajakaja
no wlasnie ze mna jest tak ze za kierownica czuje sie naprawde dobrze, ale do tej pory towarzyszy mi lęk jak wsiadam i wtedy gdy najwiecej sie denerwuje to "cos" mi nie wychodzi

Gość ..........................anon
Jeżdżę od 5 lat. Jestem facetem. Miałem z 10 15 wypadków. Jeżdżę zawodowo. To po prostu pech. Sam spowodowałem chyba 3. Ale to przez prędkość i nieuwagę.

Gość adibi
13 lat prawko - mam rzucajace sie w oczy auto i smigam (oczywiscie bez przesady). gdybym nie miala zawodu to chetnie zostalabym kierowca hehe

Gość adibi
hehe to jak ktos ma prawko 10 lat to ma 40? hehe. ja mialam 17 lat jak zdalam...

Gość jeżdże od 14 lat i szlag mnie
trafia jak czasami widze co sie wyprawia na drogach!:O i jakoś nie zauważyłam aby to TYLKO kobiety sie byle jak zachowywały.Facetom czasami tez wyobrażni brakuje.A najlepszy był dla mnie facet ,który jadac pod prąd ulicą jednokierunkową ,jedzie mi na czołówkę i jeszcze puka sie w czoło na mój widok! Zatrzymał auto pod bankiem i ja też ,wszedł do banku i ja tez ...Zauważyłam rejestracje z innego województwa -Weszłam za nim i na cały głos powiedziałam ze jak sie nie zna na znakach to nie powinno sie pokazywac durnych gestów kierowcom jadącym prawidłowo a pan jechał pod prad czyli nie widział pan znaku zakaz wjazdu ! Mina jego bezcenna zwłaszcza ,że słyszało to tez kilku facetów...:O

Gość jeżdże od 14 lat i szlag mnie
aaa i zapomniałam dodać ,ze yyyyy 3 mandaty za przekroczenie prędkosci ...:O :O