Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anbird

co robić?

Polecane posty

Spotkałam w klubie faceta, strasznie mi się spodobał ja jemu chyba tez.... widzieliśmy się tam kilka razy (3) ale nie wymieniliśmy się nr tel... 2 x musiała wyjść niespodziewanie a raz on zawalił.... zdobyłam do niego nr tel i jak kretynka zaczęłam do niego pisać nie przedstawiając się... piszemy od 3 dni, na początku się zdenerwował - dlaczego do niego piszę i skąd mam nr, domagał się zdjęć bo powiedziałąm mu, że ze mną flirtował... nie przesłałam mu zdjęć a teraz proponuje spotkanie.... nie wiem co mam zrobić? Podoba mi się ale nie wiem czy nie myśli sobie, że jestem jakaś walnięta.... nie wiem czego się spodziewać, czy iść na spotkanie, on tez nie wie, że jestem od niego starsza o 6 lat.... POMÓŻCIE....

Gość lopae
na obciąganie pały zawsze możesz się spotkać

Gość Van Zann
po prostu chce się spotkać, żeby ci wpierrdolić :classic_cool:

Gość camerun
i bardzo dobrze, żeby ci wyebał 🖐️

Chce się z Tobą spotkać, bo chce zobaczyć z kim pisze. Skoro tak bardzo Ci sie podoba to idź, spotkaj się, może akurat coś z tego będzie :)

Gość Władysław 1948
może nawet zrobisz mu lachę :)

Władysław 1948 co Ty tak miałeś....musiałeś zrobić lachę....:) :) :) :) :) szczerze współczuję...... może idź po pomoc do psychoterapeuty ....

Gość shanizzee
umów się. w końcu laska z połykiem to nic takiego, głupia łajzo 🖐️

Gość aaaaa bbbbbbbb ccccccccc
pytałas go chociaż, czy ma potężnego badyla?

Karolcia188 zgadzam się z Tobą, piszę na forum 3 raz i ciągle zdarzają się takie sytuacje....

Gość Wigilijna stylistkaa
spotkałaś go 3 razy i nie wiesz, czy ma dużą pałę? :O

śmieszni jesteście......... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) widać, że wam czegoś brakuje i ze jesteście takimi wstręciuchami i oblechami, śmierdzielanmi.....

mam faceta w pudle, jest tam juz 4 miesiace. mieszkam w miejscu, gdzie jest "duzo facetow" tzw pokoje goscinne. skutecznie "odpieram ataki" ale czy ktos mi moze powiedzie jak dlugo tak mozna wytrzymac gdy brak obecnosci ukochanego coraz bardziej dobija??? a czeka mnie jeszcze troche czekania...

ja bym nie szla .Gdyby napawde chcial sam , by ten numer od Ciebie wzial :-P Po drugie jestes starsza 6 lat.Niby nic , ale duzo mezczyzn nie lubi takiej roznicy wieku. Nawet nie skojarzyl Cie, ze z Toba flirtowal -wnioskuje , ze nie z Toba jedna . Zreszta klub to raczej z tego co tu czytam , wyrywanie kobiet na chwile. Ale moze ja jestem za stara na takie rady ?