Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdgrfgr

dlaczego nie mam nikogo?

Polecane posty

Gość rdgrfgr

nie jestem ani brzydka, ani głupia...jestem zadbana, uczę się, pracuję...a nie mogę nikogo poznać... może przez to, że nie wychodzę..chciałabym się zakochać mieć dla kogo coś ubiec, ugotować, do kogo się przytulić......

Gość rdgrfgr
i nie wymyslam naprawdę taka jestem... marzy mi się taki wieczór, ze zrobię jakiś makaron, może coś upiekę, jakieś wino wypijemy posiedzimy przytuleni, obejrzymy jakiś film...a tu zawsze sama... a naprawdę wydaje mi się, że brzydka nie jestem, dbam o siebie, ubieram się modnie, nawet takie durne rzeczy, że mam pełno ubrań, nie jakieś badziewie, pełno kosmetyków, ale nie jestem tapeciarą

Gość rdgrfgr
to szkoda, że nikt tego nie docenia, wszystkim chodzi tylko o seks, jeśli już kogoś poznam... przez to tak się dołuję....

Gość rdgrfgr
Po prostu, żeby był normalny, wygląd to nie wszystko, z takich powierzchowny rzezy bardziej liczy się dla mnie ubiór,.

Gość dfdfdf
możliwe...ale nie mam za bardzo znajomych, a w knajpie to raczej nikogo na poważnie nie poznam... kraków

Gość dfdfdf
I to bardzo samotnosc mnie strasznie gnebi

Gość jpfsep
no ok nie jesteś imprezowiczka i nie masz masy znajomych - ok nie każdy musi miec masę znajomych, ludzie sa rózni ale piszesz że sie uczysz, pewnie jakieś studia - a to jest jadno z takich miejsc gdzie można kogos fajnego poznać - przeciez studia to super platforma do nawiązywania nowych znajomosci z facetami, wspólne ćwiczenia, jakas gadka, kontakt na fb czy kom i już. Nie ma u ciebie na kierunku nikogo interesującego?

Gość fdenrgjhb
Cafe - a Ty skad jestes ? :) Tez tu kiedys kogos poznalam.

Gość brzdki
Z opisu to i ja jestem ideal. Ale nie jestem przystojny a teraz same szmaty patrzace na wygląd...

Gość fdenrgjhb
uwierz mi, ze nie kazda :)

Gość fdenrgjhb
powaznie? Ja tez slaskie !

Gość noowen
no i co ? Odpowiesz czy nie ma nikogo fajnego na studiach?

Gość LOL2012
spoko i tak niedługo wszyscy umrzemy, bo będzie ACTA a potem koniec świata.

Gość fdenrgjhb
Podaj mi prosze jakis zastepczy numer, to porozmawiamy :)

Gość dfdfdf
własnie jestem przeciwienstwem osoby niesmielej! nie raz slysze od facetow, ze jestem pewna siebie i jak inni mezczyzni do tego podchodzą, czy się mnie nie boją... na studiach same baby ;/

Gość fdenrgjhb
:)

Gość Dreamed I was an eskimo
Kobieta powinna mieć sporą różnicę między obwodem talii, a obwodem bioder. Może nie masz ?

Gość fdenrgjhb
Napisalam do Ciebie pare min temu.. :P

''dlaczego nie mamnikogo... Moze przez to, że nie wychodze'' Nie wiem w czym problem bo Swoj problem sama znasz. Popracuj nad wychodzeniem na miasto :)

Gość dfdfdf
ale gdzie sama wyjdę? :/ jedynie na spacer, a tam raczej nikogo nie poznam... widocznie musze być sama i przez to popadać w stany depresyjne ;/

Nie masz klubów, pubów w miescie? Mozesz iść sama, mozesz iść z kimś poznanym w internecie, możesz iść ze znajomymi... Możliwości jest wiele, ważne żeby je dostrzegać

Gość dfdfdf
sama do klubu raczej nie za bardzo...znajomych nie mam////

Gość gdfvr
Napisalam :)

Gość dfdfdf
nie wypada...nie siade jak debil sama przy stoliku w knajpie ;/

Bo nie wypada... Uwielbiam takie merytoryczne uzasadninia :) Siadasz przy barze, jak jestes wygadana to szybko sobie poradzisz :)

Gość what do you know
"ale nie mam za bardzo znajomych, a w knajpie to raczej nikogo na poważnie nie poznam..." Co za idiotyczne podejście. Sama poznałam 2ch moich facetów w knajpie. A i moje koleżanki często poznają tak facetów. Oczywiście debili w takich miejscach nie brakuje, ale i normalnych fajnych ludzi można poznać.

Gość gość
Byłam z chłopakiem 4 lata zręczeni miał być ślub wszystko było załatwione i mnie zostawił 3 miesiące przed ślubem powód rozstania jaki podał był taki że przez ostatnie pół roku się często kłóciliśmy ale to nie były jakieś tam poważne kłótnie i stwierdził że jestem nie dobra, nie mogłam sie pozbierać po tym co zrobił bardzo mi na nim zalezało i zależy . Dzięki uroku miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl znowu Go odzyskałam. Czuję się kapitalnie.

Gość gość
A ja zacząłem używać najskuteczniejszych feromonow na rynku z pherowin.pl i nie mam już kłopotów z dziewczynami. Rzeczywiście dają radę. A do 23 roku życia byłem prawiczkiem....