Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfggggggggggggggggggggg

kosmetyki dodające objętości do cieniowanych włosów.

Polecane posty

Dzisiaj cieniowałam moje włosy u fryzjerki i wyglądają okropnie :O To znaczy nie jest mi źle w tej fruzurze.Wyglądam ładnie,ale.....Niby cieniowanie miało zapewnić im objętość a wyglądam jakbym miała ich kilka :O.Jakie znacie dobre kosmetyki dodające objętości włosom?

Gość pomaranczowsza
po pierwsze, to jak wygladaja wlosy prosto po scieciu nie jest zadnym miernikiem na to, jak beda wygladaly po umyciu i wlasnorecznym ulozeniu :) wiec sie na zapas nie martw ... po drugie, kazde kosmetyki powiekszajace objetosc powinny zadzialac na wlosy cieniowane. patrz tylko, zeby nie bylo w nich zadnych skladnikow przesuszajacych i niszczacych wlosy oraz skore glowy (alkohol, kaolina, olejki eteryczne .... ) ja lubie pianki ale takie jak mydlo w piance, nie w metalowych aerozolach.

pomarańczowsza-a jakiej marki pianki kupujesz te jak mydło w piance? Ile kosztują?

Gość gwizado zaranna wysluchaj mnie
unikaj tez kosmetykow z silikonami, bo one moga obciazac, szczegolnie jesli masz wlosy delikatne i slabe.

Gość pomaranczowsza
silikony, wydaje mi sie, specjalnie nie obciazaja, robia to raczej oleje, czy tam jakies tluszczowe elementy. ale moge sie mylic, nie daje glowy ... silikony nadaja pieknego blysku i pomagaja utrzymac odpowiednie nawilzenie. tyle, ze potem dostaja sie do wody i plywaja w rzekach ;) autorko, ja uzywam pienki takiej marki 'avada', nazywa sie 'phomolient', ale nie wiem, czy jest do nabycia w pl.

Gość pomaranczowsza
poprawka: pianka AVEDA

hmmmmm a znasz jakieś inne jak mydło w piance czy tylko takie są dostępne? Jak efekty?