Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ile kosztuja chusteczki

Ile kosztuja chusteczki Babydream z plastikowym dozownikiem w Rossmannie?

Polecane posty

Nie moge znalezc na stronie internetowej ceny. Moze ktos z was kupowal ostatnio albo pracuje w Rossmannie i kojarzy cene?

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaaa
rusz tylek i idz do sklepu sprawdz

Mam ten sklep 2 godz. jazdy autobusem od domu, wiec moze najpierw rusz glowa zanim wstawisz chamski komentarz. Nie kazdy jak ma Rossmanny pod nosem.

Gość Kunsihiko
ja je kupiłam za 10zł, dwie sztuki, ale to była promocja, że druga paczka 50% taniej chyba... ogólnie są super.

A normalna cena? Chodzi mi o te z pudelkiem, zeby miec pudelko pozniej do chusteczek innych firm.

Gość apsikk
zadajesz bzdurne pytania..jak ci sa potrzebne chusteczki kupujesz..chcesz miec pudelko na inne--kupujesz proste prawda??? pewnie dostalas chcesz opchnac i nie wiesz za ile....

nie wiem ile kosztują babydream (które swoją drogą są skrajnie beznadziejne), ale pudełko chusteczek nivei kosztuje w rossmannie, bodajże 12 zeta. ja je kupiłam na początek, a później wkładałam w nie chusteczki pampersa (niestety pampersowe pudełko po starszym dziecku wywaliłam do śmieci, a było super :o )

Tak, jestem normalnie spiskowcem roku. :o Nic tylko zajmuje sie opychaniem darowanych chusteczek. Tragedia. Jest ktos NORMALNY i ZYCZLIWY, kto udzielilby mi odpowiedzi? Moze ktos z was sie wybiera jutro albo dzis na zakupy do Ross. i moglby rzucic okiem? Bede wdzieczna.

Na Allegro sa zawyzone ceny + jeszcze dochodza koszty przesylki. Nic sie tam nie oplaca kupowac. Bede w Ross. dopiero za tydzien jak bede jechala do lekarza, a teraz robie sobie liste zakupow z cenami, dlatego pytam. No nic. Jak ktos ma blisko ta drogerie i bedzie w najblizszym czasie na zakupach to niech skrobnie mi tu informacje. Z gory bardzo dziekuje.

(Bilet autobusowy do miasta mam o 4 zl tanszy niz przesylka ekonomiczna w tej aukcji. Do tego te chustki sa z pewnoscia drozsze niz w sklepie. Takie jest Allegro.)

Zadowole sie prosta odpowiedza osoby ktora zna cene bo ja widziala, albo sama ostatnio kupowala takie pudelko w Ross. To tyle. Bede wdzieczna za info.

dzis bylam w rossmanie i akurat widzialam ze te chusteczki w pudelku kosztowaly 7.99 chyba . w kazdym razie kolo 8 zl.

Aha, dziekuje!

Ula, a nie kojarzysz moze jeszcze takich drewnianych zawieszek na smoczki Babydream? Ja pamietam tak piate przez dziesiate, ze kosztowaly powyzej 10 zl/szt., ale nie moge skojarzyc ile dokladniej...

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaaa
i ile kosztuja pampersy, zupki, kremy, podpaski i cala reszta? ;D

Reszte cen znam, bo sa na stronie internetowej, wiec daruj sobie te szyderstwa.