Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Styczeń 24, 2012 po pierwsze podpisanie w tokio przez unie europejska tego papierka nie oznacza wprowadzenia przpeisów. DOpiero ratyfikacja przez parlament i podpisane przez prezydenta oznaczac będzie przyjęcie acta. wiec nie panikować bo niektórzy zaraz zejdą ze stresu :D a teraz info: Negocjacje ACTA zakończyły się pod koniec listopada 2010 r., a UE parafowała tekst ACTA 25 listopada 2010 r. Obecnie trwa proces przyjmowania umowy przez UE. Umowa ACTA ma zostać podpisana w Tokio 26 stycznia. Przedstawicielami UE będą ambasador UE oraz ambasador Danii jako przedstawiciel prezydencji UE - sprawowanej obecnie przez ten kraj. Po zakończeniu procedur krajowych niezbędnych przed złożeniem podpisu, państwa UE reprezentowane przez swoich ambasadorów podpiszą w Tokio umowę ACTA. Większość z nich ma podpisać umowę tego samego dnia co UE. Po podpisaniu umowy, PE rozpocznie tzw. procedurę zgody. W jej ramach odbędą się dyskusje w różnych komisjach europarlamentu. Głosowanie ma mieć miejsce prawdopodobnie w kwietniu lub maju. Po udzieleniu zgody przez PE oraz zakończeniu ratyfikacji przez kraje UE, Rada będzie musiała podjąć ostateczną decyzję o zawarciu umowy. Decyzja zostanie następnie przekazana innym państwom, które podpisały ACTA (Australia, Kanada, Japonia, Korea, Meksyk, Maroko, Nowa Zelandia, Singapur, Szwajcaria i Stany Zjednoczone). Dopiero wtedy ACTA wejdzie w życie dla całej UE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli konkretnie do kiedy Napisano Styczeń 24, 2012 można jeszcze piracić? :-D Mam trochę filmów do ściągnięcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waterblue Napisano Styczeń 24, 2012 fanatykom nie przegadasz - oni i tak wiedzą swoje ... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waterblue Napisano Styczeń 24, 2012 tak jak do tej pory nie możnabyło piracić to i dalej nie można. Matko co za ludzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli konkretnie do kiedy Napisano Styczeń 24, 2012 w twoim słowniku nie ma pojęcia "żart"? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Styczeń 24, 2012 nie można bo serwery padly w ameryce bo amerykanie juz zaczeli egzekwowac pipa pupa zupa sopa czy costam:D serwery europejskie chyba jeszcze są :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli konkretnie do kiedy Napisano Styczeń 24, 2012 najważniejsze że kafeteria działa - reszta niech pada :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Styczeń 24, 2012 kafeteria nie ma sie czego bac bo tu nie mozna wrzucic skryptem fotki ani filmika. jedynie linki. pozatym kafe to male gówno tu chodzi o wielkie serwery amerykanskie i europejskie gigantów typu megavideo i megaupload itd filesonik rapidshare itd a kafe kurwa kto sie tym bedzie przejmowal albo jakimis blogami:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli konkretnie do kiedy Napisano Styczeń 24, 2012 kafeteria to sens życia wielu ludzi! Ale może amerykańscy imperialiści jeszcze o tym nie wiedzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Styczeń 24, 2012 mysle ze nie maja pojecia ze tu wlasnie sie rodzi kolebka buntu i odrodzenia na świecie!!! siła obalająca rządy i religie i wprowadzająca kult coooola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyli konkretnie od kiedy Napisano Styczeń 24, 2012 :-D :-D :-D A mi się już wyczerpały pomysły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Styczeń 24, 2012 nie ma co panikowac:D nie damy ukrasc kafeteriii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Styczeń 24, 2012 http://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Wiadomosci/Polska-podpisze-ACTA.-Sejm-nie-mial-uwag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach