Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba martynka22

Jestem uzależniona od chipsów i przekąsek. Znów przytyłam :(

Polecane posty

Gość gruba martynka22

Nie umiem sobie z tym poradzic, schudłam przed swietami 11 kg ,moj odwyk trwal ok 1,5 miesiąca...zachęcona rezultatem pomyslalam ze paczka chipsow mi nie zaszkodzi, nastepnego dnia znow ale biegalam, paluszki, pierniki, knoppersy, znow chipsy, pizza, tort urodzinowy itp... Przytylam 13kg ;( przekąski i chipsy to moja zmora od dziecinstwa, wszystko potrafie ograniczyc ale nie to ,..

Gość kochana jak ja cie swietnie
rozumiem! ja mam tak samo! Wszystko mogę ograniczyć ale nie czekolade i jej wszystkie pochodne.Choc powiem Ci,ze od cipsow sie oduczylam a jadlam od dziecko je codziennie!!Ale jakos przestalam je jesc.Ale coz,czekolada pozostala..Jest moim nalogiem,nienawidze jej,ale bez niej nie potrafie zyc. ile masz lat??22? ja tez:(

podobno chrom pomaga na chec na slodycze powinnas znalesc jakas alternatywe - np wafle ryzowe - teraz sa smakowe ;) moze to tez byc dlatego, ze jestes po prostu glodna - jedz regularnie 5 posilkow

Gość niestety to rozumiem eh
dobrze cie rozumiem, ja jestem uzalezniona od słodyczy: batony, chałwy, cukierki, ciastka - od dzieciństwa, czasem wymiotowałam od nadmiaru słodkiego + tłustego, tydzien przerwy, obietnice i znów to samo. Chipsów na szczescie nie lubie, mam po nich zaraz zgage :O

Gość rtrtrtrtrttrrt
13 kg od świąt? jak można 13 kilo w m-c przytyć?! no jak?

Gość no jak to jak ? Haha
jak to jak? Żreć jak świnia , zechlać wszystko ze stołu, potem nachlać sie tego co zostało ,tak przez kolejny tydzien, potem sylwester, impreza i znow żarcie, nowy rok ,leżenie na kanapie , żarcie tortów chrupek i batonów i dupa tłusta zwlaszcza ze miesiąc wczesniej jak pisala zakonczyla diete. Typowe jojo. Teraz bedzie tylko jeszcze gorzej a w maju na wiosne płacz na forum : WAKACJE SPĘDZE W DOMU,wstydze sie swojego ciała ,nienawidze ludzi,jestem załamana... :O

Gość no jak to jak ? Haha
jem kupe

Gość asdfghjkl/.,nvccf
dopadł cie efekt jojo schudłas a potem sie zuciłas na jedzenie niestety nie wystarczy schudnac utrzymac jeszcze gorzej :( swoja droga moze zamiast słodyczy czipsów jak masz na nie kase to moze zawsze kupuj sobie np maseczke do twarzy i dla relaksu ja rób jakaś odzywke do włosow itd mi by było szkoda kasy na smieciowe jedzenie .

Gość olciaA_888
przegryzaj suszonym jabłkiem :d warzywa w słupki z domowym sosem czosknowym ;D (jogurt nat, łyzkamojenezu do smaku, czosnek sol pieprz) warzywa w slupki - marchew, papryka, seler naciowy, gotowane ziemniaczki. rób sobie galaretki herbaciane (patrz dukan) mozesz pić dużo roznistych herbatek - ciepła woda zapobiega apetytowi :) i smaki poprawiaja humor :) napewno schudniesz :D nie jedz tylko chipsow chrupek i tłustych rzeczy

Gość to sensu nie ma.......
co za kretynka

Gość gość
Warto na początek zastąpić to czymś zdrowszym np zamiast chipsów suszone owoce. Takie chipsy owocowe z bananów, jabłek- http://www.tobio.pl tu jest duży wybór.

Gość julka993
Powiem wam,że ja również miałam problem z chipsami i słodyczami po prostu mogłam jeść je i jeść ale w końcu udało mi się odciąć od tego i zrzucić zbędne kilogramy... Z pomocą przyszedł mi narzeczony zakupił mi African Mango http://szczupla-kobieta.pl i w końcu udało się już nie jem tego świństwa chociaż od zakończenia kuracji minęło 4 miesiące to efektu jojo nie ma... Nie mam ochoty już podjadać mój żołądek nie potrzebuję podjadania po prostu jem regularnie ;)