Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slonecznyswiat

Blagam pomozcie

Polecane posty

Witam was wszytskich. Jestem mama slicznej dziewczynki ktora ma juz roczek. Nie jestem zadna naciagaczka chociaz wiem ze klika z was od razu mnie zacznie wyzywac. Prosze was o pomoc !!! Jestem w troszke trudnej sytuacji, maz mnie zostawil dla innej wlasciwie sama nie wiem czy zostawil nas bo mu sie znudzilysmy czy z jakiegos innego powodu, bede walczyla o alimenty, nie mam mozliwosci pojscia do pracy bo nie mam z kim zostawic malej. Na razie jakos sobie dajemy rade ale boje sie co bedzie dalej. Czy jakas mama ma niepotrzebne ciuszki po swoich roczniakach? Przyjme wszytsko chetnie lub zaplace jakiej nie kosmiczne sumy... sama moge oddac ubranka do roku z ktorych moja corka wyroisla, nie ukrywam mamusie licze na wasza pomoc, nie skreslajcie mnie od razu, jesli macie jakies pytania piszcie chetnie odpowiem.

Gość W?????????????????????????
Taka mała rada:)Dziecko do przedszkola a Ty do pracy na pełen etat miimum 1300 wyciagniesz z czego około 300 zł na żłobek więc 1000 zostaje na życie:) Z czego żyjesz??? AAA no i plus alimenty:)na 2 osoby zyc nie umierać:)

Gość jaka frustratka :D
5 minut jej nie odpisano, a ta już drze mordę :O