Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjhfghdfghd

Jak myślicie jakie poparcie będzie miało PO po podpisaniu ACTA?

Polecane posty

Gość fgjhfghdfghd

1%? mam nadzieję, że 0,0001%

Gość Premier Tusk
:(

Gość ptasiek nastroszony
nie bojaj nie bojaj, normalni Ludzie eleganccy , wartościowi na posadach poprą PO a oszołomstwo , zabiedzone oszołomy , bezrobotni, alkoholicy , bezdomni sie nie liczą

Gość DXXGXGX
Normalni ludzie nigdy nie poprą PIS albo PO.

Gość tsbsdfbgb
na pewno spadnie ale myślę że nadal PO będzie na czele skoro tym bardziej do tej pory żadna afera im nie zaszkodzila :)

po podpisaniu spadnie mocno ale na chwile.... jesli tusk przpechnie przez parlament acta w senie podpis prezydenta i ratyfikacja to wtedy poleci mu na stałe mocno w dół...dlatego zapewne tusk będzie chcial sie wymigać i acta nie wyjda z parlamentu przez najblizsze 3 lata:D zwali to na nastepną kadencje:D ja bym tak zrobil:classic_cool:

Gość LOL2012
Myślę że znajdzie się ciemna masa która da im głosy. Będzie przynajmniej 10%. A na kogo byście głosowali później?

Gość DXXGXGX
Zagłosowałbym na Ruch Palikota/SLD, ponieważ mają sensowne postulaty.

Gość DXXGXGX
Zanim rozpoczniecie swój bełkot, Ciemnogrodzie, mam dla was radę. Wyjdźcie.

Gość ptasiek nastroszony
sie goje na demonstracje zebrały. ze wzrokiem teskniącym za rozumem co to takiego to ACTA , samotne sie ze swych nor wynurzyli niejeden liczyl , ze porucha hahaha

Gość nie spadnie im poparcie
To jest jakiś kontrolowany "bunt". Nie protestują przeciwko rządowi tylko przeciwko jednej głupawej decyzji. I teraz donek którego normalni ludzie odbierają jako cioteczkę na sznureczku merklerowej będzie prężył muskułki i pokazywał jaki to on jest nieugięty i się nie boi "zbuntowanego" tłumu ( de facto złożonego w 90% z lemingów )

Gość DXXGXGX
Lepiej nie komentuj, nie masz dostatecznej wiedzy na temat.

Gość bfgbraaa
mam nadzieję, ze w końcu zostanie dostrzeżona Nowa Prawica JKM

Gość DXXGXGX
Nie powiedziałbym, znam wiele uświadomionych w sprawie ACTA.

nie spadnie, a jeśli już to tylko na chwile, bo założę się, że w następnych wyborach znowu wygra PO

Gość hmmmmmmmmm,,,,,,,,
chyba ze caly czas ktos bedzie o tym przypominal

Gość hmmmmmmmmm,,,,,,,,
tu chyba nie tylko chodzi o ACTA tylko o caloksztalt ludzie maja dosyc poczynan tej calej partii,

możliwe ale tusk to najlepszy polityk (w sensie definicji) od 89 roku. potrafi wybrnąc ze wsszystkich opresji. jest inteligentny i wie jak rzadzic by dalej rządzić:D:D:D::D:D nie ma konkurencji. jedyny polityk z podobną charyzmą i inteligencją to jaroslaw kaczyńśki ale niestety po stracie brata mus ie mocno pomieszało i sobie zrazil zbyt wiele ludzi w polsce nieodwracalnie .... i wybrnie i z tego...zepchnie problem acta na nastepną kadencje ide o zakład.

Jeśli nie będę mogła sobie ściągnąć piosenek z internetu, to będę mogła sobie ich posłuchać na youtube, czy nie?

po podpisaniu acta nic w polskim prawie sie nie zmieni kurwa ile można o tym wałkować!!! to ze nie działa megabideo itd to nie z powodu acta ale z powodu zamykanai serweró w usa przez fbi!!! acta to bliżniaczy projekt by można było zmaykac serwery w europie

skoro mówisz, że acta w polskim prawie nic nie zmieni, to dlaczego pół miliona internautów protestuje przeciwko acta? nk nie bedzie? a co jest złego w nk?

skąd wiesz że ściągnąć będę mogła? to, żeby nie ściągać filmów/muzyki to jest podstawowe założenie acta, nie? przecież mówili o tym

Gość i tak PO wygra nastepne
wybory. W TVNie powiedzą ze na PO trzeba glosować i pokemony rusza gromadnie do urn :O Gazeta Wybiorcza tez sie zmobilizuje aby pomoc swoim ludziom :P Kto ma media ten ma władzę

to ja już nie rozumiem, wytłumaczcie mi to jeszcze raz i czego pół miliona internautów obawia sie acty?