Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi123321

Czy zjadłam duzo jak na 1 dzien?

Polecane posty

Gość mimi123321

1 Bułka z twarogiem i z pomidorem, jogurt waniliowy, kilka mandarynek, pół zupki chińskiej, kawałek babki na podwieczorek i 2 kanapki z twarogiem i z pomidorem na kolacje? Chciałabym zrzucic 3 kg. Ale nie umiem zaplanowac sobie zadnej diety...

Nie zjadlas duzo, ale zjadlas tyle kalorii ze na trzy dni powinno wystarczyc :D Typowy blad! Jedz duzo, ale zdrowo i niskokalorycznie! A do tego czesto (czesto a male porcje) i CWICZ CWICZ CWICZ!!!!!!!!!!!!!

Gość mimi123321
Wiem - te zupki chińskie to świństwo - ale czasem nie mam po prostu czasu na gotowanie...a z pieczywa tez nie potrafie zrezygnowac...bo nie wyobrazam sobie np. kolacji bez niego...

no wiec o co chodzi?? Nic samo sie nie zrobi, rezygnujesz - zyskujesz... ja od lat nie jem pieczywa! I nigdy glodna nie chodze, do tego prawie wcale nie spedzam czasu w kuchni! raz ugotuje sobie miesko z brokulem innym razem makaron orkiszowy, ryby - wedzone, i kazde inne, ryz, sushi, chlebem wasa jesli juz, do tego na sniadanie zawsze owsianka i owoce, albo ser bialy - chudy- z chlebkiem wasa... no nie wiem jest tyle mozliwosci!!!!!!!! Byle nie te sztuczne konserwanty :/ a z ta babka to juz w ogole przesadzilas :D ani to zdrowe, ani niskokaloryczne :D sam cukier! i puste kalorie :D