Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Przestałam szukac pracy przez internet od kiedy

Polecane posty

Gość malenka milosc

tak dla ciekawosci ile przyjdzie odpowiedzi zamiesciłam na pewnym z darmowych portali ogłoszenie ze szukam pracownika biurowego. Przez niecałe 48 godz przyszło ponad 500 cv ! Jestem ciekawa jak pracodawcy poszukują pracownika posród wszystkich zgłoszen. Nie sa w stanie wszystkich przeczytac. Pewnie wybierają losowo, dlatego przestałam nawet przegladac oferty pracy w necie, bo wydaje mi sie to nie miec sensu...

Gość malenka ele belka
ostrooo

Gość dsdfdgfghjh
ja tak samo keidys zrobilam, zalozylam nowe konto pocztowe: rekrutacja cos tam, zamiescilam ogloszenie na gumtree, duze miasto, ze praca biurowa, prosta, przed komputerem... non stop przychodzily CV, w ciągu niecalych dwoch dni przyszlo z 200, potem ogloszenie skasowalam. jakbym nie skasowala to chyba tez by przyszlo z 500. i to ludzie w roznym wieku, po roznych szkolach, studenci, niepelnospawni, wszyscy, nawet ci co juz mają pracę ale szukają nowej. co mnie zaskoczylo to naprawde bardzo duzo ludzi po szkolach wyzszych,a przeciez napisalam ze to prosta praca biurowa do ktorej nie trzeba miec specjalnych umiejetnosci... tez juz nie wysylam CV... aha i prawie kazde cv mialo zdjęcie... no ja bym nie mogla wysylac cv z moim zdjęciem bo nigdy niewiadomo gdzie to zdjecie moze trafic...