Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Afena

Dziwie sie ludziom, ktorzy mieszkaja w blokach. W domu jest znacznie lepiej

Polecane posty

Gość Afena

Ma sie wlasny ogrod, w ktorym mozna spedzac wolny czas. Nie slychac tez sasiadow. Nie rozumiem dlaczego Polacy decyduja sie na bloki.

Gość ajsdbs
Mieszkam w bloku i za nic w świecie nie przeniosłabym sie do bloku, chocby mi doplacano.

Gość pomaranczowsza
chyba to zrozumiale, ze (z wielu powodow) nie byloby mozliwe, zeby wszystcy mieszkali w domach. a mieszkanie w bloku jest dla wielu ludzi (z wielu powodow) po prostu praktycznie. ogrod zas? ... coz, sam nie urosnie, ani sie nie wypieli ;)

Gość xendźia
ja mieszkam w domu ale nie jestem jednak zadowolona i chce przeniesc się do bloku przedewszystkim mieszkanie w bloku jest dla mnie praktyczne, wygodne i wśród dobrej infrastruktury mam ogrzewanie z sieci, ciepłą wodę z sieci, gaz w ryczałcie w porównaniu do domu na dzisiejsze czasy kryzysowe opłaty sa małe i jeszcze z mężem pracujemy i mamy dwójke dzieci praca , praca i jeszcze raz praca, babacia zostaje z mlodszą a pielić ogrodu nie chcę , nie lubię , nie lubie zajmować sie roślinami, to ciezka robota a ja nie mam czasu

Gość nie cierpiałam domu
a najbardziej ogrodu - do którego nigdy nie wchodziłam. W końcu mieszkam w bloku - i jestem zadowolona! :-)

Gość zejdi
a ja bym chciała miec domek ale mnie nie stać :(

Gość -ABC-
a ja sie dziwie dlaczego mi jeszcze domu nie kupilas? :p i innym przy okazji tez

Gość afena afena afena
o jej o jej jaka ja jestem bogata zazdroscicie mi co hehehehe.Wy zasrane biedaki z blokow mnie jest dobrze a wam nie he he he Oj jak dobrze sie teraz poczulam gdy to z siebie wyrzucilam o jej!

Gość Oczywiście że
z tymi niższymi kosztami w bloku to przesada.Mieszkałem w bloku.Od 6 lat mieszkam w domu,w lesie na 1,5ha terenie ze stawem.Podatek roczny za całą nieruchomość 40zł.Jest to niby nieruchomość rolnicza,dom ok.200m,budynek gospodarczy 200m.Ogrzewanie drewnem koszt ok.1200zł/rok.Prąd 130zł/m-c.Ciepła woda na prąd.Gaz-150zł/rok. W bloku za mieszkani 50m płaciłem czynsz 550 zł/m-c plus prąd,gaz. Nie ma porównania.Dodam że w domu woda jest za darmo a i ścieki również ponieważ mam prztdomową oczyszczalnie ścieków.

Gość nie cierpiałam domu
zgadzam się z poprzedniczką - opłaty w bloku są większe - dochodzi czynsz i ciągle rośnie. Ale po sprzedaży domu stać mnie na to ;-) będę się martwić jak kasa się skończy :-D

Gość Ella Janins
Mieszkałam całe życie w domu i w końcu jestem szczęśliwa mieszkając w bloku w centrum miasta :) Nie dość, że wszędzie blisko, to jeszcze mamy szczęście mieć apartament na ostatnim piętrze z wielkim tarasem, gdzie urządzamy girlle i mamy taki nasz odpowiednik ogrodu :) Nigdy nie zamieniłabym tego na dom!