Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompleksiara369

temat tylko dla ludzi z kompleksami

Polecane posty

Gość kompleksiara369

tutaj wpisujcie wasz kompleksy, ogolnie co sie wam w was nie podoba:) zaczne ja - niski wzrost (166:( cm ) - krzywe zeby (gorna szeka- nie stac mnie na aparat:/- mam przez to mega kompeksy- wstydze sie odzywac do kogokolwiek, mysle o samobojstwei:o ) to chyba tyle..

166 cm to nie jest niski wzrost, a na zeby zawsze możesz zalozyc aparat

Ja mam problem z cera- tradzik, ale jestem na dobrej drodze po malu z tego dziadostwa sie lecze dieta i pielegnacja;) Moze popros rodzicow o aparat?

Gość kompleksiara369
nie moge bo mnie nie stac;(

Gość kret-tynka
-małe cycki-mega MAŁE (!!!) -zolte zeby mimo ze zawsze myłam i myje -małe wciecie w talii -pyzata twarz

Gość xxxxxxxxssssazaa
ja jestem za to za wysoka mam 185 cm ale to mi nie przeszkadzai za to mam kompleks tego ze jestem nudna, za spokojna i ludzie mnie unikaja.. zero zycia to jest moj najwiekszy kompleks i nie moge sie zmienic bo muaialabym udawac 24 godz na dobea to bez sensu..

Gość kompleksiara369
moze w nastepnym wcieleniu bede wysoka, bogata i bede miala proste zeby? oby

Gość kompleksiara369
xxxxxxxxssssazaa ale ci zazdroszcze:( ja jestem cicha, spokojna bo musze- nie moge sie smiac:/

Gość xxxxxxxxssssazaa
glupia jestes . nie mam zadnych znajomych siedze w kazdy weekend i wieczor sama w domu. zazdroscisz mi samotnosci chyba jakas nienormalna jestes. ja juz nic z tym nie zrobie, cos mi sie z glowa zrobilo ze nie potrafie utrzymywac znajomosci .. a wy debilki macie jedyne ograniczenia ktore sobie wyobrazilyscie, nikogo nie itnresuje wasz wzrost czy zolte zęby. wazne żeby z gęby nie jechało

Gość kompleksiara369
ale pewnie jestes w miare bogata no i masz proste zeby:(

Gość xxxxxxxxssssazaa
tak bardzo jestem bogata. mieszkam na utrzymaniu rodzicow a pracuje na umowe zlecenie i nie mam nawet ubezpieczenia..

Gość o fuccckkkkeeee
niska waga 48 wzrost 161

Gość rośliny modyfikowane genetyczn
a na co wam te kompleksy?

Gość no tooooo i jaaaaa
gruba 105 kg (pewnie tarczyca lub cos) nadmierne owlosienie

Gość helenazokienai basta
do xxxxxxxxxxxxckde; cos tam------przeciez na umowie zlecenie ma sie normalne ubezpieczenie..... jakas niezorientowana jesteś

Ja mialam okropny problem z niesmialoscia moze sie to komus wyda smieszne ale mysle ze nikt nie zrozumie ja to jest nie miec zadnego przyjaciela dopoki sam tego nie doswiadczy dlatego tez pisze do tych ktorzy tego potrzebuja bowiem ksiazki ktora naprawde mi pomogla. A jest to Niesmialosc - jak sie jej pozbyc ktoa mama mi kupila Ponizej podaje link jesli ma to komus pomoc tak jak mnie http://www.zlotemysli.pl/najtanszebookiozarabianiu,1/prod/6407/niesmialosc-jak-sie-jej-pozbyc-aleksander-lamek.html Publikacja prezentuje m.in. następujące zagadnienia: Analiza nieśmiałości. Nie ma dwóch osób nieśmiałych dokładnie w taki sam sposób. Dla jednej największym problemem jest mówienie do drugiej osoby, dla innej publiczne przemawianie, dla jeszcze innej stres. Dlatego zanim weźmiemy się za walkę z Twoją nieśmiałością, warto dokładnie uzmysłowić sobie, co dokładnie składa się na nią. Pewność siebie. Podstawowym problemem osób nieśmiałych jest to, że brakuje im pewności siebie i wiary we własne siły. Dlatego nauczysz się zyskiwać większą pewność siebie. Przejmowanie się. Dla osób nieśmiałych bardzo poważnym problemem jest nadmierne przejmowanie się tym, co inni sobie o nich pomyślą. To z kolei blokuje je przed nawiązywaniem kontaktów z innymi ludźmi. Na szczęście istnieją proste techniki, dzięki którym można dużo mniej przejmować się opiniami innych ludzi. Podświadomość. Nasz umysł podświadomy to potężne narzędzie, które może nam pomóc przezwyciężać blokady, jakie mają osoby nieśmiałe. Pozytywne myślenie. Osoby nieśmiałe często są mistrzami w myśleniu negatywnym. Dziesiątki razy w myślach roztrząsają negatywne sytuacje, oceniając siebie bardzo surowo. Te negatywne myśli bardzo blokują takie osoby. Nauczą się one myśleć bardziej pozytywnie. Śmiech i humor. Śmiech jest dla osoby nieśmiałej doskonałym narzędziem. Jest atrakcyjny lubimy towarzystwo uśmiechniętych, radosnych ludzi o dużym poczuciu humoru. Śmiech pozwala zwalczać stres i inne negatywne emocje. Humor pomaga nam pozytywnie myśleć, dowartościowuje nas i motywuje do działania. Stres. Nie jest możliwe całkowite wyeliminowanie stresu z naszego życia. Dzięki zawartym w książce poradom będziesz jednak w stanie ograniczyć swój poziom stresu. Rozmowy. Ponieważ osobie nieśmiałej mówienie do drugiej osoby sprawia bardzo dużo kłopotu, dlatego powinna ona wyszukiwać takie sytuacje, gdzie będzie mogła poczuć się na tyle komfortowo, aby móc przełamać się i zacząć mówić. Podczas lektury książki nauczysz się wyszukiwać takie sytuacje. Cisza. Dla osób nieśmiałych cisza jest czymś przerażającym. Boją się one, że podczas rozmowy nagle nie będą miały nic do powiedzenia, zapadnie cisza i skompromitują się. Nauczysz się, jak móc zawsze mieć coś ciekawego do powiedzenia oraz jak czuć się komfortowo nawet gdy zapadnie cisza. Znajomi i przyjaciele. Osoby nieśmiałe mają z reguły niewielu znajomych i przyjaciół. Dowiedz się, jak to zmienić.