Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAriMari

Oceńcie sylwetke FOTO

Polecane posty

Gość facet 32
1,5/10 :o

Gość lonty
ja niestety tylko 2/5/10 jak na tak duzy tylek masz male piersi

Gość faaaafrefd
wg mnie jest ok te co ci najezdzaja, to pasztety zazdrosne troche ci boczki stercza- to jedyny minus poza tym nie twoja wina, ze masz szerokie biodra i male cycki ladne uda bez cellulitu, to duzy plus to zdj robione sa troche z niska , dlatego efekt jakbys byla na dole wielka na gorze drobna jest ok,jestes normalna,zwykla, naprawde ladnie i kobieco

Gość z tyłu dobrze
od frontu jakoś słabiej. może to źle dobrana bielizna albo poza. tak czy owak jak już większość wymieniła. brak proporcji na który nie masz już wpływu. popracuj nad boczkami i tyłkiem. ujędrnisz go i będzie dobrze. na męskie, prawicze oko 5-6/10 po poprawie dam pewnie 7 a to już dobrze na wybrednego prawika ;D

Gość nie jest zle d
ladnie

Gość jedendwatrzypiotr
Tak szczerze mówiąc, to ja bym tam nie dawał swojego zdjęcia na publiczne forum.No ,ale... Nie pokazałaś twarzy,tylko ciało więc publicznie nikt cię nie powinien rozpoznać. Nie żebym cię obrażał czy coś, ale chyba czujesz się niedowartościowaną kobietą. Więc ja ci napiszę,że niepotrzebnie zasięgasz opini obcych ludzi,bo twoje ciało jest ok.Nie jesteś ani za gruba ,ani za chuda.Jesteś normalną,naturalną kobietą i to jest właśnie piękne. W dzisiejszych czasach kobiety poddają się różnym zabiegom by usprawnić swój wygląd.Mężczyzni robią nie lepiej... Również poddają się bolesnym operacją plastycznym by wyglądać jak prawowity samiec.To jest trochę smutne i uchybiające dla matki natury.Zostaliśmy stworzeni tak jak zostaliśmy i wyglądamy tak jak wyglądamy:) Oczywiście panowie z mniejszym poziomem intelektualnym i zazdrosne panie,będą się czepiać tekstami typu: " Masz za duży tyłek", "Masz tłuszcz na brzuchu","Jesteś zbyt blada...idz do solarium","Masz za małe piersi" i takie tam inne bardzo słynne teksty... 1.Co do " Masz za duży tyłek" ,to ja ci napisze ,że twój tyłek jest jak najbardziej kobiecy i nie jeden chciałby cię potrzymać za pośladek. 2."Masz tłuszcz na brzuchu".Człowiek musi mieć trochę tego tłuszczyku. Tak zostaliśmy stworzeni,lub jak ktoś woli jesteśmy takim gatunkiem:) 3."Jesteś zbyt blada". Dla mnie twoja karnacja jest jak najbardziej porządana i piękna. Dawniej ludzi o mlecznej skórze zaliczano do szlachty,a ludzi opalonych do grona wieśniaków.Po tym można było odróżnić pana od pracownika. 4."Masz za małe piersi".Nie prawda ,że są za małe. Twoje piersi są naturalne i to jest w nich seksowne. Gdyby natura chciała by każda kobieta miała piersi wielkie jak arbuzy, to nie nazywano by kobiet kobietami ,a mówiono by o nich "mleczarnie". I jeszcze coś co mnie irytuje w was ludziska... Piszecie o tych kształtach... Niektórzy pragną by wszystko w kobiecie było tak starannie dopasowane.Cycki ,pupa,sylwetka... Oki. Załóżmy ,że tak faktycznie jest.Świat jest idealny i ludzie są idealni. Każdy mężczyzna na tej planecie wygląda jak np.Brad Pitt, a każda kobieta jak Angelina Jolie... Każda laska ma taką samą idealną figurę,piersi... Więc jaki byłby sens spotykania i poznawania innych kobiet,gdyby każda wyglądała tak samo.Ta sama sylwetka,piersi,pupa.Prawda jest taka ,że z czasem przestało by was to podniecać i zamiast opalonej,cycatej i szczupłej laseczki zaczelibyście szukać kobiety innej,kobiety naturalnej,kobiety ,która nie ma dużych piersi ,kobiety która nie jest opalona,kobiety z pełniejszą pupą i sylwetką.Szukalibyście tej innej,bo to co wydawało się wam piękne przestało was pociągać ,a zaczeło wręcz nudzić. Szukalibyście tej naturalnej,tej innej niż wszystkie:P I właśnie dlatego mamy zróżnicowanie i dlatego twierdzę,że kobieta im bardziej naturalna tym piękniejsza:)