Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniQue69

orgazm prosze, dzieki a teraz spadaj.

Polecane posty

nie moge zakonczyc zwiazku bo za bardzo zalezy mi na sexie :O on mi daje taka przyjemnosc... ehh nawet jak jestem na niego zla to chodze z nim do lozka bo wiem ze czeka mnie roskosz... i wtedy on mysli ze miedzy nami ok ze mu wybaczylam itp, a ja co mam mu powiedziec ze chce tylko sexu, nie zrozumcie mnie zle, kocham go ale on jest okropny dla mnie... ehhhh jak sie uwolnic od tego napiecia seksualnego ??

Gość niewymagającaa
poszukaj murzyna :classic_cool:

Gość Van Zann
jesteś zwyczajną ruchawicą. twoje miejsce jest przy dwupasmówce 🖐️

ile masz lat z jednej strony ci zazdroszcze ale z drugiej wiem ze jak za bardzo seks przysloni ci rozum to nic dobrego z tego nie bedzie dla ciebie

czytam bardzo duzo ksiazek, ale on chodzi nago po domu, juz mu mowilam ze ma sie ubierac bo zaczne wylaczac ogrzewanie heh mam 22 lata, jakies rady ?? a i raczej nimfomanka nie jestem, az tak czesto sexu nie chce ale zbyt czesto niz sobie bym zyczyla, i chce sie rozstac... dlatego musze przestac to robic wkoncu :O

Gość waterblue
ta jasne, widzę jak go kochasz - chyba raczej jego konkretną część kochasz :D

Gość starszy uczony
ja zauważyłem że połączenie wymaga specjalnych rozwiązań, wprowadzenie belki do tunelu w trakcie budowy następuje powoli. Chociaż nawet najmniejszy błąd może spowodować wykrzywienie na końcu. Należało przesunąć belkę o 4 cm. Co spowodowało wyciek substancji z podziemnej rury i skruszenie materiału.