Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CamillaSzwecja

Akademik-współlokatorki POMOCY!

Polecane posty

Gość CamillaSzwecja

Jestem na 1 roku, mieszkam w akademiku.Moje współlokatorki to dwie starsze o 2 lata dziewczyny.Razem studiują,razem mieszkały,przyjaznią się.Zwłaszcza z jedną z dziewczyn nie mogę się dogadać.Za każdym razem kiedy wchodzę do pokou otwiera okno,trzaska drzwiami tak mocno,że cały akademik to słyszy, wietrzą pokój,zostawiają otwarte drzwi na oścież, wychodza z pokoju.Boje się,że chca mi dac w ten sposób do zrozumienia,że ode mnie smierdzi.Dla mnie to jest upokarzające!Myję się codziennie,dezodoranty,perfumy,antyperspiranty -cały czas używam i to podwójnie ,bo cały czas się boję,że ode mnie smierdzi.Odswierzacze wszedzie gdzie się da! A one cały czas to robią.Uważam,że robią to specjalnie.Czasem nie wytrzymuje i wyjezdzam do ciotki,ale ile mozna sie komuś zwalać na głowę. Proszę o porade,ale tylko sensowne wypowiedzi.

Gość Grzegorz Kleszcz
Jeśli wcześniej spotykałas się z czymś takim albo tego typu komentarzami - to znaczy, że od ciebie śmierdzi. Druga mozliwośc jest taka, że cie nie zaakceptowały i chcą cie dosłownie wywiać z pokoju