Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjfghjkl

CO DZISIAJ ZJEDLISCIE ?????????????

Polecane posty

Gość fghjfghjkl

jw.?

jajecznica bułak z szynką, ogórkiem i sałatą paluszki (kopytka) w sosie paluszki (kopytka) osmażane dzbanek zielonej herbaty (wypiłam)

Gość pierniczekzpolewa
jestem na diecie:) kromka chleba kołodziej dwa plasterki kindziuka ,pomarancz ,herbata z cytryna i słodzikiem kawa filet z dorsza w folii do tego sos pomidory z puszki z cebula czosnkiem ziola prowansalskie kawa cynamonke własnej roboty bardzo mała pije juz trzecia herbate,zielona ,czerwona ,pu erh

Gość pierniczekzpolewa
heh jem na diecie wiecej niz kobiety bez diety hahahahha normalnie pochlonelabym to wszystko w sumie co wyzej napisały :D

Gość paollllllllllaaaaaaaaaaaaa
2 bulki z serkiem i ogórkiem, paczka z tofii, spagetti, zapiekanke, 5 czekoladowych cukierków i chipsy:D

Gość fdffdfdf
na śniadanie 1 bułkę z szynką obiad ziemniaki rybka i ogorek kiszony kolacja jajecznica z boczkiem no i dodatkwo jakies wafelki chipsy :D i piwko :) mam 160 i waze 49 :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
fdffdfdf jak bedziesz tak jadla to za kilka lat na pewno nie bedziesz tyle wazyla:D

1 kanapka z oscypkiem pózniej jeszcze kawalek oscypka 2 kanapki z salami mandarynkę więcej grzechów nie pamiętam;)

Gość pierniczekzpolewa
ja pitole 3 kanapki za caly dzien? to ja nawet an bardzo restrukcyjbej diecie WPIERTALAM:(

naleśniki z serem kabanosy, kanapke z salami, 2 jabłka salatke cezar, 2 marsy milonego z miesem i surówką własnie koncze tosty z serem:P

Gość Nie na czarno
3 bit, twix, kanapka z szynką i sałatą, pół deseru mleczno-czekoladowego z sosem rumowym, pół ryby i jednego ziemniaka, mizeria i zaraz ide znowu po obiad :D

Gość ujfjkvhmkm
Płatki na mleku, piersi z kurczaka, muffiny.

Gość Nie na czarno
i pół makreli :D

Gość oj nie wiem
2 parówki z indyka ze 25 dkg sałatki warzywnej mały jogurt naturalny jabłko talerz makaronu z warzywami i mięsem kieliszek czerwonego wina, 3 filiżanki herbaty czerwonej, kubek owocowej woda dużo?

Gość jrgjejtgjkkl
10 pierogow, 2 krokiety, pol chleba z szynka i pomidorem. 2 jablka. i jeszcze bede jesc. :(

rano brie z serkiem, kawa z mlekiem, później jogurt musli a teraz żelki

Gość faaaafrefd
zupa pomidorowa jajko sadzone z kasza i kefir 2 malutkie kromki chleba z serem topionym 3 plasterki szynki orzeszki ziemne, okolo 40...........

Gość 2 pomarańcze
2 talerze zupy 6 kanapek

Gość wielkie mi zeczy
na śniadanie:domowego hot-doga i herbate batona Lion na obiad:ziemniaki z jajem sadzonym i ogórem jogurta kilka chrupek paprykowych na kolacje:miske zupy pomidorowej ja sie nie obżeram tak jak co niektórzy tutaj,a potem narzekają że dupa gruba:classic_cool:🖐️

Gość żarłok 2225
2 kanapki z serem, jabłko, pól paczki krakersów, 2 garsci popcornu, z 10sztuk ptasiego mleczka, precla z serkiem wiejskim, podwójna kanapkę z kiełbaska wiejska i dalej mam głoda :D

Gość Nomnom
-jajecznica na boczku z cebulką i chleb razowy na zakwasie. Do tego pomidor cebulką i oliwą z oliwek -kawałek schabu grillowanego, kiszona kapusta, orzechy włoskie -"chińszczyzna"(wołowina, mieszanka chińska, makaron) -budyń (którego miałam nie żreć ale mam słabą silną wole) -twaróg wymieszany z jajkiem na twardo, cebulką i majonezem i ogórek kiszony I jeszcze bym coś zjadła....

Gość ja tez do tablicy
bulke z serkiem topionym jogurt serek wiejski zupe ogorkowa platki kukurydziane jajko

Gość njk,
sniadanie;platki kukurydziane z mlekiem obiad;kapusta z grochem i kawalek chleba kolacja;3 kawalki chleba z zoltym serem aa i czekolade ;d

śniadanie: drożdżówka z serem obiad: dwie kanapki, jedna z wędliną, druga z serem kolacja: kanapka z serem, druga z dżemem teraz piwko i czipsy :P mało kiedy jem konkretny obiad

śniadanie: drożdżówka z serem obiad: dwie kanapki, jedna z wędliną, druga z serem kolacja: kanapka z serem, druga z dżemem teraz piwko i czipsy :P mało kiedy jem konkretny obiad

Gość przez cały dzień zjadłam
2 kanapki z chleba z szynką. 2 banany. 2 kawałki szarlotki. 1 bułkę z szynką i pomidorem. 2 lizaki NIMM2. I ze 4 kubki herbaty z cytryną.