Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaaa19

chce miec dziecko

Polecane posty

Gość malinkaaa19

Witam! Chcę mieć dziecko jest to moim marzeniem. ciągle o tym myśle. Mam 19 lat jestem 2 lata z chłopakiem razem tego chcemy. Wiem ze damy sobie radę o szkołę się nie martwię bo napewno sobie poradzę. tylko proszę o jakies rady jak to jest?

Gość luluu15987
napewno nie łatwo.... nie tak hpo siup i jest... a nie myślałaś śłub najpierw a potem reszta?

wiesz jesli zajdziesz to moze wam sie popsuc zwiazek, poniewaz moj brat jest z dzewczyna okolo roku , ona jets w ciazy i sie strasznie kloca, a to wszytsko przez hormony ktore u niej'buzuja' lepiej zastanowcie sie nad tym , dopowiem ze to wydatek ...

Gość luluu15987
ja też chciałam mieć dziecko...zrovbiłiśmy małego krystiana... po roku facet stwierdził, że świat przed nim i tym sposobem zostałam samotną mamusią też wtedy miałam 19 lat(byliśmy ze sobą od piaskownicy..sąsiedzi i idealna para....) teraz mam 21 i studiuję...zaznaczę, że nie jestem dobrym materiałem na dziewc\ynę a co dopiero na żonę... od tej pory żaden facet nie pisze się na "pannę z dzieckiem" boją się...

Gość malinkaaa19
no tak wiem wiem ślub będzie w przyszłym roku w październiku:) już pomału wszystko załatwiamy więc dzidziuś musi troszkę poczekać:D my jesteśmy razem już przeszło dwa lata i myślę że bedzie dobrze:)

Gość pomarancze89
Hej:) Ja bardzo chce miec dziecko. W moim przypadku najpierw bylismy razem 4 lata potem byl slub. Bez seksu przed slubem. Teraz od 1,5 roku wspolnego zycia i wspolzycia staramy sie o dziecko i nic. Jestem z tego powodu troche zdolowana bo czuje ze to dobry czas, ale nie udaje sie. Mimo tego ze prowadze kalendarzyk, obserwacje sluzu itp nic z tego;/

Gość kikolec
to jest tak, ze pomimo, ze kocha sie swoje dziecko ponad wszystko to czasem jest bardzo ciezko. Media wykreowaly cudowne macierzynstwo i ono czesto takie jest w rzeczywistosci ale sa tez kolki u malucha, czasem problemy z karmieniem, wysypki, nieprzespane noce, noszenie po pare godzin w nocy, ulewanie, jak dziecko zaczyna kumac to chce by sie z nim ciagle bawic, pozniej nauka chodzenia, latanie za dzieckiem-oczy dookola glowy trzeba miec. To ogromna odpowiedzialnosc miec dziecko i sie nim zajmowac. No wiec tak to jest ale ogolnie jeden usmiech wszystko wynagradza!

Gość kikolec
pomarancze to kalendarzyk to poczatek drogi o dziecko- teraz czas na badania Twoje i meza.

Hej dziewczyny :) co prawda ja mam 22 lata, jestem z moim narzeczonym 4 lata z hakiem;) ostatnio przestaliśmy " uważać" chciałabym dziecko, on też :) teraz prowadzę kalendarzyk, miesiączki mam co 31 dni, no ale dzisiaj stało się coś dziwnego;// dostałam okresu... po 28 dniach cykly dziwi mnie to, bo zawsze miałam okres co do godziny a tu ..niespodzianka... no i teraz pytanie. Jak mam obliczyć moje dni płodne. czy liczyć cykl jako 28 dniowy czy 31 ?... chyba ten 28 ? :] nie mam pewności, wrr