Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

uwaga przystojni bruneci

Polecane posty

Gość zdaniefaceta
Jesteś :) Wyczuwam po zapachu Twoich postów :D

... jak dla mnie kolor włosów ani fryzura sama w sobie nie miała znaczenia, sadzę że większość panów postrzega kobiety jako całość, mimo ze któraś będzie miała obiektywnie rzecz biorąc piękne długie blond włosy może to w ogóle nie konweniować z całością i okazałoby się ze gdyby miała czarna krótko przycięta fryzurę byłaby urocza kobietą i ...odwrotnie. Sądzę ze nas kręci odpowiedni "zestaw" cech w których włosy stanowią jedynie jeden ze szczegółów wpływających na całość. Stąd właśnie waga tego czy kobieta potrafi tak skomponować swoją figurę, koafiurę i ciuchy aby zainteresować mężczyznę ... inna sprawa że miedzy innymi kolor włosów i fryzura dobrze dobrane oddają osobowość kobiety ale to już inna bajka :)

Gość zdaniefaceta
Zgadzam się z Panem wyżej :) Kobieta to całość tego co wewnątrz i na zewnątrz, a nie jakieś pojedyncze cechy :) Dopiero odpowiedni zestaw cech czyni ją atrakcyjną dla danego faceta :) Oczywiscie każdy też ma inne preferencje. Fiku jestem pewien, że jesteś brunetką :) oczywiście tylko Ty mozesz zrewidować mój pogląd :)

Gość zdaniefaceta
To już wiem, że nie jesteś ani blondynką ani brunetką :) że jesteś raczej młodą osobom, że pochodzisz z Polski centralnej, że nie lubisz pływać i że ci zimno w stopy :D

Gość dowcipnie __0000
fiku jest mlodom osobom w dodatku farbowanom blondynkom uczącom się siem jeszczem :P

nie ciebei girl prowokuję, ale tego fajnego smoczka :D nie czytałas na kfe? faceci boja sie pięknych i madrych kobiet 🖐️