Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmoladkaa

czy moze byc ciaza gdy....

Polecane posty

Gość marmoladkaa

jak to jest z tymi plemnikami przezd wytryskiem. dziewczyny prosze o odpowiedz czy jesli kochalam sie z moim facetem, bez zabezpieczenia, ale w najbardziej plodne dni, tylko ze do wytrysku doszlo na zewnatrz i raczej na czas to jaki prcent jest na ciaze, czy w ogole jakis jest? czy w koncu w tym plynie przed wytryskiem moga byc plemniki zapladniajace czy nie?? prosze o odpowiedz.

Mogą być, mogą. U mnie te plemniki mają teraz imię i czekają, aby opuścić mój brzuch :))))) Tak samo jak Ty się "zabezpieczałam", oczywiście chcąc zajść w ciążę, ale nie starając się :)

Gość czekoladowa_ja
Mam podobny problem kochalam sie w dni plodne bez wytrysku w... po 2 tyg zaczely mnie bolec sutki tak ze mnie stanik drazn,i do @ jeszcze troszke poza tym nigdy mnie nie bolaly przed @ nie wiem o co chodzi

Gość marmoladkaa
ciekawi mnie to poprostu. Moze w twoim przypadku facet spoznil sie z wytryskiem i daltego zaszlas. a mnie zastanawia czy w ogole od samego stosunku bez zabezpieczenia ale z wytryskiem na zewnatzr mozna zajsc ...

Gość marmoladkaa
bardzo prosze wpisywac sie komu sie jescze zdarzylo ...

Gość czekoladowa_ja
na test jeszcze za wczesnie ale troszke sie martwie :(

Gość marmoladkaa
wlansie troche poczytalam na googlach i jets to mozliwe ale podobno te plemniki sa slabsze ...niketorzy z wytryskiem maja problem zajsc na tutaj mialaby byc ciaza z plemnikow przed wytryskiem niechce mi sie w to wierzyc, czekoladowa nie martw sie ...szanse sa chyba 10 %

Gość czekoladowa_ja
jutro zrobie test chociaz powinno sie robic w dniu spodziewanej @ ale zrobie ehhh moze wtedy sie troche ogarne

Gość Aska7911111111
Mozna zajść w ciąże bez wątpliwości.W śluzie jest ich mniej ale niekoniecznie są słabsze.Stosunek przerywany to praktycznie żadna metoda.

Gość czekoladowa_ja
Aska to mnie pocieszylas ogolnie ciaza mi nie straszna ale niedbalam o siebie szczegolnie w ost czasie i raczej to byloby dla mnie niepokojace

Gość Aska7911111111
Nie chciałam straszyć raczej uwrażliwić na to.Nie musisz być w ciąży nawet jak to były dni płodne bo nie musiało być żadnych plemników,ale na przyszłość uważaj.Skoro to było 2 tygodnie temu wiec lada dzień powinnaś mieć okres i objawy o których piszesz właśnie mogą go zwiastować,możesz zrobić test najlepiej z rana a jeszcze lepiej z krwi w laboratorium.

no koleżanka ze swoim mężem też stosują przerywany i już druga ciąża :D a pierwsza ma już 2 latka :D:D:D

Gość marmoladkaa
no to przezde mna dwa tygodnie czekania: do stosunku doslzo dwa dni temu ...

Gość marmoladkaa
ale czy te plemniki moga byc w plynie krotko przezd wytryskiem czy w ogole w plynie nawet podczas stosunku i niekoniecznie przezd wytryskiem...

Gość dsgggggggggg
o boze wez sie dziewczyno za nauke

Gość Aska7911111111
2 dni to masz jeszcze czas zażyć tabletke do 72h po stosunku.

Gość marmoladkaa
nie sadze zebym byla w ciazy...zawsze sie kochalismy metoda przerywana i nic nie bylo, no tylko teraz fakt bylo to w najbardziej plodnym okresie...ale nie wiem czy w to wierzyc ze mozna tak zajsc w ciaze ...jakos mi sie nie chce w to wierzyc ze tak by sie trafilo....

Gość niech to licho
stosunek przerywany nie jest jak dla mnie metoda zapobiegania ciazy. to jak rosyjska ruletka :-)

Gość marmoladkaa
i co czyli ze jestem w ciazy ?;)) hehe

Niekoniecznie,można nie stosować żadnej metody i nie być, jednak liczyć się z tym ze można zajść,uważaj i nie traktuj tego jak metodę jeśli jeszcze nie chcesz mieć dzieci:)

Gość marmoladkaa
w sumie to chce miec dzieci, ale nie byloby wskazane teraz dla mnie byc w ciazy bo jestem miesiac po operacji biustu..

Gość co to ma znaczyc
?????