Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocoszanel

ACTA - jasno i przejrzyscie!

Polecane posty

Gość co za glupotaa
jestem w szoku poprostu :O

Gość ACTA,-
ACTA JEST PO TO BY WIELKIE KONCERNY MOGŁY CAŁKOWICIE WYPRZEĆ MNIEJSZE I MAŁE FIRMY wielu z was zapyta po co? (osobiście nie wyobrażam sobie już bardziej infantylnego pytania) Krótko mogłabym powiedzieć Z POWODU WŁADZY -BO MONOPOL TO WŁADZA! (prosze postarajcie się zrozumieć,jeśli nie potraficie,zmuście sie do tego) ACTA TO JEST ZAMACH NA WOLNOŚĆ I ŻYCIE CZŁOWIEKA JEŚLI DOPUŚCIMY DO WEJSĆIA ACTY Z ŻYCIE TO,TO ŻE KTOŚ BĘDZIE CZYTAŁ NASZE MAILE I PODSŁUCHIWAŁ NASZE ROZMOWY BĘDZIE NASZYM NAJMNIEJSZYM PROBLEMEM. -wyobraźcie to sobie-to sie stanie naprawde.

Ciekawe czyn wezną nam się za dupy za to co tu piszemy, bo jak tak to 3/4 kafeteri jest przeciw władzy, śmie mieć inne zdanie i obraża POrażającego premiera, i pójdzie siedzieć:)

nie róbmy sobie jaj. tak naprawdę chodzi o ściąganie filmów z sieci a nie o żadną wolność. jakoś gdy w życie wchodziła ustawa ograniczająca dostęp do informacji publicznej to nikt nie protestował i nikogo to nie obchodziło. jak wprowadzano ustawę o "przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie" która regulacji dotyczące dzieci traktuje tak samo jak teraz te dot. praw autorskich to też nikt nie protestował. jak "pretorianie" gronkiewiczowej pałowali "solidarnych2010" też nikt nie protestował. teraz się obudziliście? pamiętacie ten wierszyk: Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem. Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą. Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem. Nie byłem przecież socjaldemokratą. Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem. Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było. przypomnijcie sobie, może się wam przydać.

Gość ACTA,-
He he dobry wierszyk Podziały jednak mają jakiś sens dla tych co i po nas przyjdą. A my dajemy sie dzielić na taką drobnicę i manipulować sobą!

Gość POlacy łączmy się!
Wzywam wszystkich Polaków do podpisania się pod Obywatelskim projektem o obniżenie pensji polityków do 2000 zł miesięcznie oraz do rozpisania referendum w sprawie ACTA, pamiętajcie jako społeczeństwo obywatelskie zgodnie z Polską Konstytucją mamy do tego prawo. Panie Premierze już Pan chyba zapomniał hasło skandowanego w Stanie Wojennym i nie tylko NIC O NAS BEZ NAS !!!!!!!!!!!!. Wzywam Was również do podpisania się pod odwołaniem Polityków działających na szkodę Narodu Polskiego.