Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhu786

ukradli jej dziecko!!!!!!!masakra

Polecane posty

Gość bhu786

http://wiadomosci.wp.pl/title,Sosnowiec-atak-na-matke-z-wozkiem-6-miesieczna-dziewczynka-zniknela,wid,14195392,wiadomosc.html?ticaid=1dcc7#czytajdalej

Biedna kobieta.Ostatnio czytałam,że jest akcja porywania dzieci dla organów :( mam nadzieję,że tak nie było w tym przypadku.

Gość bhu786
jak z filmu taniego, boze gdzier te dzieciatko jest

Gość Ania P.-L.
Bzdura. Nic takiego nie mialo miejsca. Odwracanie uwagi od waznych wiadomosci, tzw. karmienie plebsu 'njusami', zeby cicho byli i tania podniete mieli.

Gość bhu786
no nie wiem czy klamstwo chyba az tak by nie robiono, mysle z e to prawda

bardzo mało detali jak na takie zdarzenie - zazwyczaj bywa więcej...też mnie uderzyło, że wiadomość taka po łebkach

masakra , wierze, ze odnajda dziecko cale i zdrowe..najgorszemu wrogowi nie zycze tego co przezywa teraz matka.

masakra , wierze, ze odnajda dziecko cale i zdrowe..najgorszemu wrogowi nie zycze tego co przezywa teraz matka.

Gość dzieciak jak kocha to wróci
nie podniecajcie się tak 🖐️

Gość to jednak prawda
wpisalam w google i jest w paru wiadomosciach, straszne, straszne, wspolczuje tej kobiecie, oby szybko odnalezli to dzieciatko :(

Gość Opamiętajcie się!
Ludzie! Ukradli dziecko porządnym ludziom. Opamiętajcie się z tymi komentarzami, jak nie znacie sprawy.

Gość gggg67
ja normalnie w szoku jestem co to sie na swiecie dzieje

Gość hvmjolka
katjaa..., dawca organów MUSI mieć co najmniej 4 lata życia..., od młodszych nie pobierają

Gość ja dzis ciagle rycze
ja dzis ciagle rycze za tym dzieciatkiem :( to jest tak straszne, ze nie umiem sobie tego wyobrazic :( sama mam dwojke dzieci i nie przezylabym takie akcji :( modle sie aby dziecinka sie znalazla cala i zdrowa - Daj Boze!

Na czarnym rynku wiek nie ma znaczenia byle by było . takie smutne realia. Mam nadzieję że dzieciak się znajdzie , te porwanie to bardzo blisko mnie.

Gość adwerkal
nie no krew sie zalewa, gdy czyta sie takie durne komentarze. znam ludzi osobiscie, mieszkam klatke od nich. nie jest to zadna patologia, normalne zyjaca na srednim poziomie rodzina. wspolczuje matce, bo ciaze miala zagrozona, pozniej mala urodzila sie jako wczesniaczka, dopiero ostatnio przetsala chorowac i jakis KUTAS musial porwac mala! normalnie nogi irece bym mu uciela.

Gość jkyuertw
A za kilka dni się dowiecie że matka zabiła dziecko a cała historyjka z porwaniem zmyślona...

Gość w stanach była taka historia
Wczoraj na pulsie oglądałam program,w którym było o porwaniu 2 letniej dziewczynki. matka zgłosiła,że dziecko zostało z opiekunką,gdy ona szła do pracy,a po powrocie dziecka nie było. w skrócie-w samochodzie matki w bagażniku znaleziono włosy i wydzieliny małej, w dniu zaginięcia pożyczała łopatę od sąsiada, a z pracy zwolnili ją dużo wcześniej. po jakimś czasie znaleziono zwłoki dziecka kilkanaście metrów od domu-zakopane w ziemi. matka nadal utrzymuje,że jest niewinna. a co z tą małą angielską dziewczynką,która jakoś ze dwa lata temu została porwana? podejrzani są rodzice. tu dziecko miało 5 miesięcy-może matka miała depresję poporodową? różnie może być. jedno jest pewne-szkoda dziecka i oby było całe i zdrowe.

Ja nie mogłam spać w nocy bo myślałam o małej Madzi. Myslę że policja powinna przyjrzeć się matce dziecka.....trochę to dziwne... Mam nadzieję że dziecko nie zostanie wywiezione z Polski Ktoś musiał śledzić tą kobietę z dzieckiem Jest bardzo dużo znaków zapytania... Oby wszystko skończyło się szczęśliwie. A osoba/y które dopuściły się tego powinny do konca zycia siedzieć w więzieniu.

Gość ciężka sprawa i tajemnicza
Powinni brać pod uwagę każdą ewentualność-porwanie celem nielegalnej adopcji, to że rodzice sprzedali dziecko, zrobili mu coś, mają długi lub się w coś wmieszali. może byli świadkami przestępstwa i ktoś ich zastrasza? no nie wiem,opcji jest wiele i nie można niczego bagatelizować. ale ten kto to zrobił nie powinien spędzić w więzieniu ani minuty po uprawomocnieniu wyroku. wyrok powinien brzmieć-kara śmierci, a wykonanie natychmiastowe. tutaj ciągle się czyta,że ktoś nie chce,aby jego podatki szły na biedotę,co sobie dzieci narobiła. a ja nie chcę,żeby z moich podatków utrzymywano bandytów. niech przywrócą karę śmierci. a ci co mają odsiadkę,do prac przymusowych,niech zarobią na swoje utrzymanie, na wszelkie opłaty związane z budynkami zakładów karnych oraz na pensje strażników.

Gość Przerazona historia
Wyobrazcie sobie jak to dzieciatko placze za mama...

Gość Przerazona historia
Po drugie- policja na pewno bierze pod uwage matke jako podejrzanego.

Gość baracholka
przestancie już.. ja niemoge przestac o tym myslec czy to dziecko je, jest przewiniete boże jak musi płakać to dzieciątko... niemoge o tym przestać myśleć boże zrób coś!

Gość ciężka sprawa i tajemnicza
Kiedyś czytałam artykuł,że amerykanscy badacze opracowali statystyki dotyczące porwań dzieci i w większości przypadków sprawca jest kimś z najbliższego otoczenia lub członkiem rodziny. to dla mnie jest przerażające.