Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałka malina

Dlaczego faceci zawsze mi to robią?

Polecane posty

Gość miałka malina

Poznaję na imprze, super się gada, facet daje mi (on mi!) swój nr tel, a potem po jakiś 3 dniach piszę smsa i nigdy nie odpisują. o co cho. czy za długo czekam? A może te smsy są jakieś głupie? Może powinnam dzwonić?

Gość sadsadfasdaSWEWQ
fajnego fcaeta nie spotkach raczej na imprezie. wez idz poznaj jakiegos normalnego. hmm.... moze mysla ze jestes latwa skoro tak szybko dajesz im swoj numer tel? poczekaj troche niech cie pozdobywa.

Gość z tego co sie orientuje to
Moze rozdaja a potem nie pamietaja komu?

Gość a może oni są
przedstawicielami handlowymi i chcą ci coś sprzedać :D

looo boze kobieto, to facet powinnien pierwszy napisac, a nie kobieta, w zadnym wyoadku. jesli by chial to by napisal i koniec kropka, I nie rozumiem chyba, ty wzielas jesgo numer, a on ci swojego nieda. To juz w ogole z miejsca byla przegrana sprawa.

Gość kudłata Adela
może dają ci numer bo popili i mają odwagę ale brakuje im jej aby ci odpisać:( może to takie lewe prawiki nie przejmuj się, powodzenia

Gość miałka malina
Ale ja im nie daje mojego numeru, to oni zawsze proszą a ja wtedy mówie, że mogę wziąć ich. Większa kontrola :P to źle?

Gość Evvvvvka
Ja tam nie jestem nowoczesna. Nie biore od nowopoznanych facetow nr tel, jesli bardzo komus zalezy to moge podac swoj, nie odzywam sie do obcych mezczyzn pierwsza. I nigdy zle na tym nie wychodzilam, przez całe zycie to mezczyzni starali sie o mnie a nie ja o nich, nigdy zaden mnie nie olał w taki sposob. Zadnemu facetowi nie bedzie chciało sie zdobywac kobiety ktora sama kladzie sie u ich stop:)

Gość miałka malina
moze dlatego sie boja bo odrazu jak jakiegos zobacze rzucam sie mu do stop i je lize :O

Gość miałka malina
Może rozdają, kto ich tam wie. Ale na przykład zapraszają na jakiegoś facebooka, ja im coś napiszę na temat, który rozmawialiśmy i znowu cisza. w ogóle tego nie czaję. To po co mnie zapraszał? Nie znał mojego nazwiska, a jednak się natrudził, żeby gdzieś mnie znaleźć i mieć kontakt. A potem nic.

Gość miałka malina
No ale miśki. Ja wam piszę, że w czasie pierwszej rozmowy nigdy nie proponuję wymiany telefonów, a wy mi piszecie, że jestem za łatwa. Wręcz przeciwnie, zawsze mi wszyscy mówili, że bardzo utrudniam facetowi podryw, nigdy nie zagaduję pierwsza itd. No to jak już ma być:( Chcę coś zainicjować i dalej nie wychodzi.

Gość miałka malina
ha hi ha hu dobry podszyw:D

Gość wielkie mi zeczy
pewnie nawet go jeszcze dobrze nie poznałaś jaki on jest a juz nr.wzięłaś...a skąd wiesz czy to nie jaki przestępca lub zboczek??ja bym sie bała swój nr,dawać jak nawet gościa nie znam

Gość miałka malina
Sorry, ale wszystkie gadacie tak, jakbyście nigdy nie były w takiej sytuacji- urodziny kumpeli, jakiś chłopak się dosiada i gadacie godzinę, a potem pyta o kontakt. Ja w takiej sytuacji NIE DAJĘ SWOJEGO NUMERU (zczajcie to proszę bo już cię nie chcę powtarzać, właśnie dlatego, że to może być zbok zbir i psychol wydzwaniający ze stu numerów), tylko mówię, że wolę jego nr, następnego dnia lekko podpytuję o niego niezwiązaną z tematem koleżankę, czy go zna i lubi i wtedy piszę. GDZIE JEST BŁĄD.

Gość wielkie mi zeczy
umów sie z nim jeszcze raz gdzieś na mieście gdzie jest tłoczno i duszno i wtedy go lepiej poznaj ty sama,nie słuchaj opini koleżanek,bo moga specjalnie kłamać,jak gościu jest spoko to wtedy daj mu swój nr,ja tak zrobiłam

Gość miałka malina
No ale żeby się umówić jeszcze raz to trzeba jakiegoś kontaktu. Jak ja daję okazję do napisania, a facet nie odpisuje, to niby jak mam się umówić?:P

Gość wielkie mi zeczy
to trzeba było sie umówić z nim na pierwszym spotkaniu jak byliście a nie brać nr.teraz to juz po ptokach:classic_cool: