Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frytkami lubie

Mój mąż w sieci okultyzmu!

Polecane posty

Gość wierzacamama
biblia mowi tez ze jesli ktos komus bedzie stac na drodze czy bedzie nieszczesliwy z tegoz powodu zeby sie rozejsc, gdyz do zycia w pokoju powoluje nas Bog

Gość Frytkami lubię
Nie chce sie rozwiesc tylko odejść!! To różnica na tydzień , moZe na dwa... Bo mam nadzieje ze coś zrozumie jak nas nie bedZie. To co mam jeszcze zrobić? Modlę sie za niego ale co wiecej? Przecież nie zaprowadze go do egzorcysty

Nie ma w Biblii , w NT innego powodu do odejścia od męża / żony jak tylko niewiernośc / rozpusta . Ale trwanie przy niewierżcym małżonku jest zalceniem , nie nakazem . Bo kto jest wstanie przymusić kogokolwiek do wytrwania w związku ?

Gość wierzacamama
no tak nie da sie zaprowadzic skoro jest przekonany o swojej racji slyszalam o tym, ze modlitwa wstawiennicza ma wielka moc, modl sie ale nie tylko sama, zlec modlitwe za niego innym separacja to dobry pomysl

Masz racje - módl się . Weź Biblię , czytaj i wyznawaj głośno ,ze tylko Jezus jest waszym Bogiem . Jeśli znaszj akiegoś człowieka ugruntowanego w wierze , dojrzałego - oproś ,zebyście mogli razem sie modlić o męza . To tylko tyle i aż tyle .

Gość mikikun
został ci jeszcze Jezus Jezu ufam Tobie - Ty się tym zajmij" (zobacz jak skuteczna jest ta krótka modlitwa), gdyż : "Proście o cokolwiek byście chcieli, a będzie wam dane" (Jan 15 Gdy zobaczysz, że twoja dolegliwość zwiększa się zamiast się zmniejszać, nie martw się, zamknij oczy i z ufnością powiedz Mi: "Bądź wola Twoja, Ty się tym zajmij!" Mówię ci, że zajmę się tym, że wdam się w tę sprawę jak lekarz, a nawet, jeśli będzie trzeba, uczynię cud. Widzisz, że sprawa ulega pogorszeniu? Nie trać ducha! zamknij oczy i mów: "Ty się tym zajmij" Mówię ci, że zajmę się tym i że nie ma skuteczniejszego lekarstwa nad moją interwencję miłości. Zajmę się tym jedynie wtedy, kiedy zamkniesz oczy. Nie możecie spać, wszystko chcecie oceniać, wszystkiego dociec, o wszystkim myśleć i w ten sposób zawierzacie siłom ludzkim albo - gorzej - ufacie tylko interwencji człowieka. A to właśnie stoi na przeszkodzie moim słowom i memu przybyciu. Och! Jakże pragnę tego waszego zawierzenia, by móc wam wyświadczyć dobrodziejstwa i jakże smucę się widząc was wzburzonymi. Szatan właśnie do tego zmierza: aby was podburzyć, by ukryć was przed moim działaniem i rzucić na pastwę tylko ludzkich poczynań. Przeto ufajcie tylko Mnie, oprzyjc

Gość wierzacamama
Tym zaś, którzy trwają w związkach małżeńskich, nakazuję nie ja, lecz Pan: Żona niech nie odchodzi od swego męża. "Gdyby zaś odeszła, niech pozostanie samotną albo niech się pojedna ze swym mężem. Mąż również niech nie oddala żony." Pozostałym zaś mówię ja, nie Pan: Jeśli któryś z braci ma żonę niewierzącą i ta chce razem z nim mieszkać, niech jej nie oddala. Podobnie jeśli jakaś żona ma niewierzącego męża i ten chce razem z nią mieszkać, niech się z nim nie rozstaje. Uświęca się bowiem mąż niewierzący dzięki swej żonie, podobnie jak świętość osiągnie niewierząca żona przez brata. W przeciwnym wypadku dzieci wasze byłyby nieczyste, teraz zaś są święte. Lecz jeśliby strona niewierząca chciała odejść, niech odejdzie. Nie jest skrępowany ani brat, ani siostra w tym wypadku. Albowiem do życia w pokoju powołał nas Bóg

Gość mikikun
Przeto ufajcie tylko Mnie, oprzyjcie się na Mnie, zawierzcie Mnie we wszystkim. Czynię cuda proporcjonalnie do waszego zawierzenia Mnie, a nie proporcjonalnie do waszych trosk. Kiedy znajdujecie się w całkowitym ubóstwie, wylewam na was skarby moich łask. Jeżeli macie swoje zasoby, nawet niewielkie lub staracie się je posiąść, pozostajecie w naturalnym obszarze, a zatem podążacie za naturalnym biegiem rzeczy, któremu często przeszkadza szatan. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu. Kiedy widzisz, że sprawy się komplikują, powiedz z zamkniętymi oczami duszy: Jezu, Ty się tym zajmij! Postępuj tak we wszystkich twoich potrzebach. Postępujcie tak wszyscy, a zobaczycie wielkie, nieustanne i ciche cuda. To wam poprzysięgam na moją miłość! Nie ma skuteczniejszej Nowenny od tej: „Och Jezu, oddaję się Tobie, Ty się tym zajmij „Trwajcie w Miłości Mojej... jeśli trwać będziecie we Mnie i trwać będą w was Moje Słowa, proście o cokolwiek byście chcieli, a będzie wam dane (Jan 15). http://jezuufamtobie-tysietymzajmij.blogspot.com/2009/05/jezu-ty-sie-tym-zajmij.html

Gość Frytkami lubię
Mikikun. - bardzo dziękuje! Tego mi było trzeba.

Gość mikikun
Przeto ufajcie tylko Mnie, oprzyjcie się na Mnie, zawierzcie Mnie we wszystkim. Czynię cuda proporcjonalnie do waszego zawierzenia Mnie, a nie proporcjonalnie do waszych trosk. Kiedy znajdujecie się w całkowitym ubóstwie, wylewam na was skarby moich łask. Jeżeli macie swoje zasoby, nawet niewielkie lub staracie się je posiąść, pozostajecie w naturalnym obszarze, a zatem podążacie za naturalnym biegiem rzeczy, któremu często przeszkadza szatan. Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu. Kiedy widzisz, że sprawy się komplikują, powiedz z zamkniętymi oczami duszy: Jezu, Ty się tym zajmij! Postępuj tak we wszystkich twoich potrzebach. Postępujcie tak wszyscy, a zobaczycie wielkie, nieustanne i ciche cuda. To wam poprzysięgam na moją miłość! Nie ma skuteczniejszej Nowenny od tej: „Och Jezu, oddaję się Tobie, Ty się tym zajmij „Trwajcie w Miłości Mojej... jeśli trwać będziecie we Mnie i trwać będą w was Moje Słowa, proście o cokolwiek byście chcieli, a będzie wam dane (Jan 15). http://jezuufamtobie-tysietymzajmij.blogspot.com/2009/05/jezu-ty-sie-tym-zajmij.html

Gość Frytkami lubię
Cały czas tylko płacze... Muszę byc silna. Muszę ratować nasza rodzine, mojego męża aby wkoncu znowu zaczął sie cieszyć zyciem

Gość wierzacamama
pomodle sie dzis za Twojego meza i oddam Jemu Was w opieke nie postradal do reszty zmyslow z tego co piszesz ufaj ze bedzie dobrze i trwaj w tym tak jak ja to robie i pokaz mu, ze nie bojisz sie odejsc, ze szantazem nic nie wskora, jesli uznasz ze jest naprawde zle radze zrobic jak pisalas, i pamietaj chron dziecko

Gość fdfjksjdgfhdsk
nie można nikogo do niczego zmuszać. chcesz wierzyć w Boga, a on w kadzidełka i jogę. pogadaj z nim, że ma cię nie przekabacać, że groźby nie sprzyjają waszemu małżeństwu, a jak jest nieszczęśliwy i chce odejść niech Ci to powie wprost, a nie poprzez szantaż. wytłumacz mu, że jego obrzędy i wiara w świetle twojej wiary są złem, wywodzą się z "ciemnej strony mocy", mimo że pozornie dają mu to czego on pragnie. wg katolików tak działa szatan. pod przykrywką dobra czyni zło. inteligentnie podsuwa ludziom coś co daje im szczęście, nie ujawnia się, by ludzie nie widzieli w nim zagrożenia i żeby w niego nie wierzyli. powiedz, o tym egzorcyście. podrzuć mu książkę o egzorcyzmach. książkę pisaną przez kogoś kto ma z tym do czynienia na co dzień i potrafi wytłumaczyć to sensownie. ja kiedyś nie widziałam nic złego w medytacji, magii, jodze, zabawie w horoskopy, tarota itp., ale przeczytałam książkę gdzie katolicki egzorcysta potrafił wyjaśnić dlaczego takie obrzędy, praktyki są odradzane i mogą prowadzić do zagrożeń włącznie z opętaniem.

Gość wierzacamama
Twoj maz nie cieszy sie zyciem? Mozesz troche rozwinac to, co napisalas?

Gość mikikun
na poprzedniej stronie sa linki do filmów o okultyzmie i innych religiach czy sektach możesz woda święconą kropić mieszkanie

Gość kosciolkrzywdziludzi
z jakiej okazji to ty masz narzucać wiarę swojemu dziecku??

pomyłka waszemu, wspólnemu

Gość mikikun
a widac ze nie znasz inych religi bo takie głupoty piszesz jakie społeczenstwo tacy ksieza pedofilia i złodziejstwo jest wszędzie od polityków do zwyklego kowalskiego na calym swiecie

w świetle rozsądku wiara katolicka nie jest bardziej wartościowa czy prawdopodobna of hinduzimu!!! ale i tak wydaję mi się że dwoje durnowate problemy to PROWO i nie ma co się tutaj rozpisywać. lepiej ,że to prowo niż bycie prawdziwą IDIOTKĄ

skoro kościoł jest tak samo zły jak społecdzeństow to po co nam to BRZEMIE

Gość i slusznie!
kosciolkrzywdziludzi to jakies chore katolickie kółko różańcowe!!! będziecie komuś zmieniac wiare masakra,ja uważam, że kościół katoicki to jedna wielka bójda i nie jestem sam,naszczęście!!!religia katolicka to brak tolerancji i zacofanie życiowe,przy jednoczesnej pielęgnacji pedofilii,romansów księży i trzepani kasy na pogrzebach i ślubach!!!!

Gość koscioltobojda
naprawde nie moge uwierzyć, że ludzie sa opetani przez bozie....

Gość wierzacamama
woda swiecona, post, modlitwa ja chyba tez sie tym zajme porzadnie, czuje ze powinnam

Gość mikikun
a co wolicie islam od katolicyzmu

Gość skrzywdzonax
juz mnie jeden ksiadz chcial wymacac jak bylam mala wiec lepiej zeby twoje dziecko nie bylo chrzczone bo moze mu się cos stac...

Gość skrzywdzonax
islam jest równie przykry jak katolicyzm... pielęgnacja krzywdzenia innych w imie religii

Gość Frytkami lubię
Nie cieszy sie życiem ... To znaczy ze chyba już kompletnie sie zamotal. To ze jest dla nas dobry to jedno a to ze ciagle jest zły rozdraziony smutny i nie chce mu sie żyć to drugie. Depresja go dopadła. A z jakich powodów to chyba tym wierzacym nie trzeba tłumaczyć a tym nie wierzacym tłumaczyć nie będę bo to zbędne. Jak ja mogę narzucić dziecku religie?? Czytales od poczatku?? Napisalam ze na poczatku nie chcialam, Ale Jak widze Co sie dzieje z moim mezem, i widze tez ze dzieje sie to pod wplywem religii, Jak sama Wiem Jak sie czulam gdy wierzylam w to Co on... I Po tym wszystkim mam pozwolic aby moje dziecko spotkal Ten Sam los,???? Puknij sie w czolo...

ty sie poknij w czolo zamiast isc do psychologa z mezem chcesz zmieniac jego religie i obwiniasz kadzidełka i joge...nie przyszlo ci do głowy że przedstawiciele roznych wyznan mają depresje"?? ale lepiej obwiniac o wszystko okultyzm niech ludzie czytają i widza jacy katolicy sa zacofani!!! to powinno się drukowac w gazetach aby chronic sie przed katolikami, masakra taka chorobe jak depresja bedzie leczyc modlitwami HAHAHAH jeszcze raka tym ulecz, wytnij guza modlitwami MASAKARA

to sa efekty katolickiego wychowania, naszczescie uchowam moje dzieci od leczenia chorób modlitwami i pojde do specjalisty, a dzieci beda mogly chodzic na joge używac antykoncepcji

Gość Frytkami lubię
Albo nie umiesz czytac Albo jestes malo rozumna. Ja chce zmienic wiare??? Czy chce aby ob nie narzucal mi swojej!!