Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frytkami lubie

Mój mąż w sieci okultyzmu!

Polecane posty

Gość kosciolkrzywdziludzi
Ok jednocześnie obwiniasz joge i kadzidełka o jego depresje, skoro jesteś przekonana o tym(DEPRESJI) to jedyne co robisz to sie modlisz więc... ty nie jestes dużo "lepsza"

Gość Frytkami lubię
A cO mam zrobic Jak do leekarza nie pojdzie, Bo on przeciez wariatem nie jest. Modlę sie by mu pomoc bo innego wyjścia już nie ma. Dziękuje za modlitwę:)

Gość Black Cat Ruby
Hahahaha!!... sie uśmiałam.. Co ty kobieto wiesz o okultyzmie...?

Gość wierzacamama
proponuje glupie wpisy lekcewazyc :) walcz o niego wytlumacz mu ze to go przeciez nie uszczesliwia, walcz o niego i o jego zdrowie

zdrowie jak zdrowie . Stawka jest o wiele większa , bo tak naprawdę w walce z okultyzmem stawką jest dusza i życie wieczne .

Gość wierzacamama
sek w tym ze wlasnie to on musi sam chciec cos ze soba zrobic i ze swojim zyciem Dla Boga nie ma rzeczy niemozliwych

Gość waterblue
kadzidełka, świecidełka, wróżenie, masakra :D W tych czsach płonęłoby więcej stosów niż w sredniowieczu, aniby mamy taki oświecony lud w tym naszym XXI w :D

oświecenie nie ma nic wspólnego z zamykaniem oczu na świat duchowy . A jesli ktoś wierzy , że istnieje tylko to czego potrafi dotknąc to czy to znaczy , że tak napprawdę nie istniej rzeczy niematerialne ? pomyśl przez chwilę .

Gość waterblue
allium chyba zostałem przekonany, od dziś będę regularnie kupował Zycie na gorąco, żeby czytać ostatnie strony z horoskopem, a najlepiej zadzwonię jeszcze do czarodziejki z CosmicaTv i popytam o moje anioły ;D

Gość waterblue
chdzi o to, że w większosci przypadków to jest anciągactwo a ciemnogród to łapie - a inne przypadki, nawet jeśli mają cos wspólnego z prawdziwym wróżeniem jest po prostu igraniem ze złem

zapytaj tylko sam siebie czy jest ci to potrzebne ? czy musisz swoje życie powierzać w ręce tego , który przychodzi kraść i zabijać? Oczywiście mozesz i tak zadecydować , twoje życie - twój wybór i twoje konsekwencje , ale ja znam Kogoś kto chce dawać życie , życie tu na ziemi i życie wieczne :)

Gość pełen materiał
jeśli chcecie się czegoś na prawdę dowiedzieć obejrzyjcie na youtube taśmy z egzorcyzmu Annalise Mitchel

prowokacja , nie prowokacja ale takie rzeczy siedizeją i to tu i teraz . Nie ma co oczu odwracać :)

Gość pełen materiał
na tych taśmach z egzorcyzmu widać jak nowoczesny kościół zatraca ludzi i wypiera się Boga a jeśli chcecie to mogę podać link

Gość kosciolkrzywdziludzi
ta kobieta to się chyba wychowała w mega wielkim zacofaniu nie wiem nawet co powiedzieć... czy ona zna wogole kogoś normalnego?? zeby jej pomogl zyc w 21 wieku a nie w sredniowieczu:(

Gość MASAKRA JAKAŚ
a te opetania to po prostu choroby psychiczne nieleczone, a dzieje się tak że zacofana rodzina woli aby ktoś był opętany niż chory psychicznie. wolą isć do księdza niż do psychiatry....bo co powiedzą sasiedzie - lepiej być opętanym niż chorym czesto z winy otocznia gleboko wierzacego i zacofanego...

Głos tego gościa mnie przeraża, faktycznie mówi jak nawiedzony (albo się przepalił).

Gość MASAKRA JAKAŚ
co wy z tą biblią ludzie sobie pisali co im do głowy przyszło jescze pozniej zmieniali i wybierali co im pasuje bardziej lub mniej.... przeciez wiadomo że to taka bardzie nowoczesna i "wiarygodniejsza" wersja mitologii....

każdy " porządny " :) duchowny , czy to rabin czy pastor czy ksiądz zanim podejmie decyzję o uznaniu kogoś za opetanego kieruje go do lelarza ,często psychiatry . ale opętanie różni sie od choroby i to nie jest tajemnicą dla człowieka żyjącego z Bogiem .

To ciekawe, nie słyszałam o opętaniu w którym nie pojawiały się takie dziwne zachowanie jak zmiana głosu, sposobu mówienia, szybkie zmiany osobowości, twierdzenie, że widzi się demony...ciekawe dlaczego nie?

masakra - a ty swoje zdanie o Biblii to poierasz na samodzielnej lekturze czy ktoś ci ttak powiedział ?:) przeczytałaś samodzielnie choć jeden rodział ? bo o ewangeli czy liscie nawet nie wspomnę . więć ? :)

Gość MASAKRA JAKAŚ
to o czym piszesz to objawy przerożnych chorób psychicznych... jednoczesnie w ścilśle katolickim wychowaniu choroby psychiczne pod wpływem wpajanych treści religijnych moga wygladac dla osoby niepsecjalizującej się w psychiatrii mogą przypomijac "opetania"

Moorland ludzie żyją w złudnym poczuciu ,ze diabeł musi pokazywać siebie w bardoz spektakularny sposób . Ale diabeł jest bardzo inteligentny i przystosowuje swoje środki do czasów w których działa . Dzisiejszy diabeł to nasze poządliwości, to praca ponad siły kosztem siebie i rodziny , to pycha każąca nam myśleć ,zę jestęsmy lepsi niż inni , to przekonanie ,ze tylko wyglad fizyczny sie liczy , że seks jest miłościa .... i wreszcie ,ze mamy jeszcze masę czasu , czasu żeby poznać Boga . A to najwieksze kłamstwo . Bo dziś żyjesz - a jutro nie .

Gość pełen materiał
http://www.youtube.com/watch?v=6kqlM0TNQDQ tu są taśmy z nagrania, czytajcie uważnie i na tej części jest np czym jest aborcja a tu macie film dokumentalny w wersji polskiej oczywiście w częściach więc obejrzyjcie wszystkie http://www.youtube.com/watch?v=BlhFK2Gc1Nw obejrzyjcie to!!!!!!!!!!!!!!!!! czy obejrzeliście, tam były opinie nawet lekarzy tzn ksiądz się kontaktuje z lekarzem przed tym dla tego pierw obejrzyjcie ten film dokumentalny z drugiego linku a potem same nagrania z taśm