Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salut.

pogadasz ze mna ?

Polecane posty

Gość co to za bzdury??
a ja niby w jakim kontekscie:D? i przestan jojczyc:P

Gość jakie skomplikowane
a to milosc jest trudna ?

Gość jakie skomplikowane
masz nadzieję zmądrzeć Salut od kiedy? Jak od teraz gratulejszyn :classic_cool:

Gość o czym
to nie bzdury, to lata praktyki. po jakimś czasie od uniesień i pierwszego zauroczenia zaczyna się wspólne życie, wychodzą więc na jaw sprawy na które nie zwracało się uwagi będąc w różowych okularkach, ale także poznaje się charakter tej drugiej osoby i wie się już na pewno, że albo się ulokowało swoje uczucia właściwie, albo mówi się bye, nigdy nas nie było. ja mam to szczęście być z jednym mężczyzną już sporo lat, więc wiem o czym piszę. mogę powiedzieć, że w moim związku miłość wzrasta i mam nadzieję, że tak zostanie.:)

Gość cześć salut.
Jak tam ruska klawiatura?

Gość co to za bzdury??
a ja cos takiego powiedzialam? Wg mnie ani trudna ani latwa etc. Po prostu milosc:P i jak ktos nie wie co to jest to znaczy, ze nigdy nie kochal:P

Gość co to za bzdury??
no jak nie jojczysz:D? a to 'ojej" :D to co to bylo:D? pomine juz fakt, ze na to slowo mam alergie:D

pomaranczowa weilce wszystko wiedzaca i nieskaplikowana wali mnie co o mnie myslisz ,pisz o mnie co chcesz a tak naprawde o mnie wiesz gowno,i takimi wypowiedziami utwierdzasz mnie w przekonaniu ze ludzie to najchetneiej sobie by wbili noz w plecy gdyby to bylo legalene i niekaralne wiec odbij ode mnie ,bo zly adres obaralas madra wystrczy ,ze jestes ty :P o czym ..sie chwali,ze sie nic nie wali :D

Gość co to za bzdury??
o czym pomylilas zauroczenie z miloscia i stad te dylematy:P

Gość co to za bzdury??
salut. a emotki widziales? widze,ze zero poczucia humoru,wiec spadam🖐️

Gość jakie skomplikowane
pałuj się Salut!

kuwza tu nawet ojojowac nie mozna ,ja pierdykam ,czas mi sie powiesic :P a ty od tej ruskiej,odbij juz bo nuda wijesz :P

Gość jakie skomplikowane
podszywacz wnerwiles saluta :D

co z bzdury nie do ciebie ten wpis byl a poczucia humoru mi nie brak ale jak widze prymityw ublizajacy mi nie dam se plyc i udawac,ze deszcz pada widac jaka madroscia teraz powialas skoplikowana ,a wlasciwie prostacka jestes :D

Gość jakie skomplikowane
mam to gdzies i nie bede prostowac bo saluta nie lubie i dobrze ze sie wnerwil :P

Gość ja też go nie lubię
chociaż był nawet kiedyś dla mnie miły :o

Gość ja też go nie lubię
to niekochane dziecko wszechświata

zeby mnie wnerwic musialoby mi zlezyec na twoim zdaniu ja tylko napisalem co mysle o takim zachowani proste:D a najlepsze jest to ze mozna pisac bezkarnie wszystko na pomaranczowo a jak sie nie uda to zgonic na podszyw ,hehhe :D

juz pisalem nie jestem od tego bym nie lubic i nie wlaz jak nie musisz ,proste P:P

Gość Salut. co z co to za bzdury??
Salut. co z bzdury nie do ciebie ten wpis byl a poczucia humoru mi nie brak ale jak widze prymityw ublizajacy mi nie dam se plyc i udawac,ze deszcz pada widac jaka madroscia teraz powialas skoplikowana ,a wlasciwie prostacka jestes " aaa to spoko:D Moge byc prostacka( to jakas nowosc dla mnie co prawda,ale ok. :D),nbo, ze madra nie jestem to sama wiem:P Skomplikowana nie jestem i sie nie obrazam.Nikt nie jest wstanie mnie obrazic,wiec :classic_cool:

Gość jakie skomplikowane
a co mi nie wyszlo ? :D

Gość jakie skomplikowane
na dowod tego ze saluta nie lubie ide spac 🖐️

hmmmmm widze( a moze bledne wnioski wyciagam), ze sie znacie i jakies osobiste wycieczki wyciagacie:P Nic mi do tego, ale skoro jest temat to sie wpisalam :classic_cool:

co za bzdury ty naprawde czytac nie umiesz? pisalem ze to do tej skomplikownej bylo nie do ciebie!!! ja wiem,ze pozno i sie nie mysli, kuzwa rece opadaja :D skamplikowana nie chce mi sie z toba gadac :P:D

Gość o czym
a już myślałam, że to było do mnie ;) swoją drogą, nerwy Cię trochę ponoszą Salucie :)

skomplikowana to tchorzliwa pomrancza co tylko ujadac potrafi i nie uzyje czarnego nicka by mi w "oczy: napisac co i jak tak to tu juz jest na tej kafeterii :D

yyyy no,wiesz nie tylko tu siedze:P Cos robie poza pisaniem:P moze cos zle zinterpretowalam:classic_cool: Mowilam,ze madrascia nie grzesze:D? a myslenie nie jest moja mocan strona,szczegolnie o tej porze, wiec wyluzuj:D

o czym- nie znasz moich nerwow :D jestem lagodny teraz wypowiadam tylko li swoje zdanie na temat tchrzliwych pomaranczy szczekajacych w budzie:D bo boi sie wychylic i leb pokazac :P