Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaaaaaaaaaaaaaaaam

bardziej normalna jest 24latka mężatka czy wolna 24latka?

Polecane posty

Gość pytaaaaaaaaaaaaaaaam

uważacie, że w tym wieku należy już być po slubie?

Gość luzer1
zdecydowanie wolna

Gość anioszkab
nie

Gość Aska7911111111
"normalność"nie jest zależna od stanu cywilnego;)

Gość luzer1
oczywiscie,ale na zamazpojcie zawsze jest czas

Gość Aska7911111111
Na bycie wolna również;)

Gość luzer1
bycie wolną czy wolnym lepiej przed niz po ;)

Gość Aska7911111111
W druga stronę również można oodkrecic,małżeństwa lepiej doświadczyć za młodu;)punkt widzenia zależy od punktu siedzenia to zależy co kto lubi:)Jesli ktoś marzy o małżeństwie niech się żeni,jeśli o wolności niech tego nie robi dla zasady bo w tym wieku niby trzeba nawet jeśli to 40 jest.

Jako wolna 24latka stwierdzam, że normalność nie istnieje. Ja tam wolałabym być zaręczoną 24latką, która za rok bierze ślub, niż singielką, czy jak to mówią moje koleżanki - stara panną. No cóż, każdy albo ma wybór, albo życie za niego wybiera :)

z biologicznego punktu widzenia 24latka to już powinna być mężatka z planami na dzieci :) ale wiadomo teraz wszystko się zmienia. kobiety się uczą spełniają zawodowo i później decydują się na małżeństwo i całą resztę wiec w dzisiejszych czasach wolna 24latka to raczej normalka :)

rok po slubie dokladnie i byla 100% dziewica bez zadnych lodow ani nawet palcowek jak szla za maz wiekszosc preferuje teraz taki model kilka krotkich zwiazkow z mieszkaniem razem i seksem a potem poszukiwanie tego jedynego i slub ja preferuje poszukiwanie od razu tej jedynej a kilka zwiazkow tylko wtedy jak nie wypali a nie z zalozenia ze to ma niewypalic pare razy zeby poprobowac z ronymi Rhow jak sie masz?

Rhow a bylas na mailu i widzialas moje drugie zdjecie wiesz ze bylem u lekarza i zapisalem sie na operacje przepukliny wiesz ze postanowilem zerwac z masturbacja od czwartku rano tego nie robie ale sie nie pokoje bo wogole nie mam ochoty tak jabym mial zerowe libido

yyughiuh, naprawdę nie musisz mnie wtajemniczać w tak intymne szczegóły Twojego życia. Ja Ci się z mojej masturbacji i dolegliwości nie spowiadam. Bądź łaskaw postępować podobnie.