Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W czwartek mam spotkanie.

Idę ulicą.

Polecane posty

Gość W czwartek mam spotkanie.

Idę ulicą, oglądam sklepowe wystawy, skręcam w prawo i widze na przeciwko mnie nieziemsko przystojnego młodego mężczyzne. Stoi z walizką i rozgląda się po okolicy, widac, że jest cudzoziemcem. Nagle mnie dostrzega i podchodzi do mnie. Prosi o pomoc, szuka konkretnej ulicy, ma ze sobą mapę, więc mu pomagam. Jest bardzo miły ja także :). Okazuje się, że idziemy w tym samym kierunku więc ruszamy razem. Rozmawiamy, przyjechał do Polski w celach zawodowych. To jego pierwszy dzień. W końcu docieramy do celu, dziękuje mi za pomoc i w ramach wdzięczności proponuje kawe, w dogodnym dla mnie terminie. Mile zaskoczona przyjmuje zaproszenie. Wymiana tel. W czwartek mam spotkanie.

Gość W czwartek mam spotkanie
Dziś wysłał mi zabawnego smsa.

Historia jak z komedii romantycznej :) Czyli spotkanie jest już jutro? A jakiego sms Ci wyslal?

Gość Ty czwartkowa
lepiej się zaczernij bo nawet jeśli postanowisz tutaj relacjonować nam co jakiś czas przebieg znajomości to na pewno pojawią się "uprzejme" podszywy i wszystko zniszczą.

Gość układ-krążenia
Samotny-romantyk, zejdź z ręcznego bo Ci mózg wyżarło.

Dziś wysłał mi zabawnego smsa o treści > wietshorem mi opciongniesh z pollykiem du polnishe schwein.

...to u góry to podszyw. Było dziwnie, spodziewałam się, że będzie bardziej spontanicznie. Widac

Gość Jestem bardzo ciekawaa
tej historii ... opisz wszystko ! PS wiadomo że to podszyw, mówiłam Ci, zaczernij nicka

...to u góry to podszyw. Było dziwnie, spodziewałam się, że będzie bardziej spontanicznie. Widac było, ze się starał więc to na plus ale mimo wszystko, spotkanie było troche krępujące, zwłaszcza na początku. Spotkaliśmy się w kawiarni, rozmawialiśmy około godziny. Potem mnie odprowadził i zapytał czy w wolnej chwili mogłabym mu pokazac miasto. Zgodziłam się, w niedziele mamy kolejne spotkanie. Troszke wydał mi się nieśmiały, ale to było urocze. Ma niesamowite oczy!

Gość w czwartek mam spotkanie
pisząc "spontanicznie" nie miałam na myśli seksu, więc co Ty z tym dzieciakiem wyskoczyłeś.