Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ursulaanders

Świadkowa, czy może założyć stroik na włosy?

Polecane posty

Gość ursulaanders

Witam, jestem świadkową na ślubie siostry. Chciałabym założyć ten stroik na ślub http://www.soyelle.pl/003-stroik-czerwony-p3594.html Nie wiem tylko, czy mi wypada? Czy nie będzie zbyt ozdobnie i czy nie będę się bardziej wyróżniać od siosty? Będę miała czarno-czerwony, w miarę prosty kostium i myślałam żeby go urozmaicić czymś odjechanym. Proszę o rady :)

Gość znalezionenie kradzione
Oj nie, myślę, że będzie zbyt rzucało się w oczy, szczególnie, że jest koloru czerwonego!

Gość Kasienka_Kasienka
haha :) Chyba żartujesz... :P

Gość corra zon
Sam stroik jest w porządku, ale myślę, że dla świadkowej za bardzo ekstrawagancki. Myślę, że będzie dobry dla "zwykłego" gościa, ale nie dla świadkowej.

Gość nie wiem dlaczego ale
ten akurat nie ale jakiś skromniejszy jak najbardziej (byle nie w kolorach bieli, ecru itp.)

Gość jtydfkkl
ja też się zgadzam, że ogólnie stroik jak najbardziej możesz mieć, ale nie aż taki "odjechany". Będziesz odciągać uwagę od pary młodej, a to oni mają być w centrum i błyszczeć.

Gość popieram i ja
stroik jak najbardziej - ale nie ten, który pokazałaś. Jakiś mniej ekstrawagancki, skromniejszy ;)

Gość corra zon
Widziałam tam też ciekawe opaski na włosy, właśnie z małymi stroikami, wersja czerwono-czarna nawet mogłaby przejść. W ogóle jest trochę tego na rynku, coś delikatnego można wybrać. Tylko nie kupuj kapelusika... nie wiem czemu, ale kojarzy mi się to raczej z balem przebierańców niż z było, nie było, elegancką imprezą. Miłej zabawy :)