Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybenka1988natka

Co myślicie o tej piosence na pierwszy taniec??

Polecane posty

Witam Chciałam się zapytać co sądzicie o tej piosence na pierwszy taniec?? http://www.youtube.com/watch?v=62hSEK3fWJw Robimy z narzeczonym wesele w stylu góralskim. Nie jesteśmy z gór, ale obydwoje kochamy góry ponad wszystko no i chcemy zrobić właśnie wesele z góralskimi akcentami. Bardzo proszę o opinię, a może ma ktoś jakąś inną propozycję w takim stylu na pierwszy taniec :)

wszystko jest kwestia gustu..mysle ze najwazniejsze jest to co Wam sie podoba zrobcie to po swojemu to bedzie najwazniejszy dzien w waszym zyciu! sami zdecydujcie czy ta piosenka Wam odpowiada bo zawsze sie znajdzie ktos kto powie ze jest fajna i taki ktory powie ze jest do du*y...nie patrz na innych i wybierz cos co juz do konca nawet po weselu bedzie przypominalo Ci ten pierwszy taniec juz jako malzenstwo :) wiem co mowie przeszlam to pare miesiecy temu :) i dzis jak slucham tej piosenki to az lezka sie w oku kreci:)

Gość graboska
nie w moim stylu. ja bede miala dwie obraczki zespolu time

Angela88 wielkie dzięki za miłe słowa, wezmę sobie to do serca. Masz rację, że nie warto patrzeć czy innym się to będzie podobać, Ważne żeby się nam podobała, a mi się bardzo podoba :) dzięki i szczęścia zyczę :)

Jejku dzięki :) ale mnie podbudowałyście dziewczyny :) dzięki dzięki dzięki, na prawdę miałam wątpliwości ale Wy mi je rozwiałyście :)

Mnie się jakoś ta wersja nie bardzo podoba, wolę akurat oryginał. Ale jak to któraś dziewczyna wyżej powiedziała, najważniejsze, żeby się Wam podobało :)