Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka898

A może soczewki?

Polecane posty

Gość lolka898

Hej! Zastanawiam się nad kupnem soczewek i przeglądam stronki za pomocą których można je nabyć...ceny wszędzie po 60zł. Znalazłam na Mergeto moje soczewki za 52zł. Podobno cena może spaść do 43 zł, jeśli zbierze się odpowiednia liczba kupujących...Chciałby ktoś dołączyć się ze mną? ;)

Gość marycha87122
Właśnie weszłam na to mergeto. Soczewki J&J w takiej cenie..aż niebywałe! Kupiłam raz na allegro, ale to były soczewki w opakowaniu z jakimiś chińskimi napisami...Duży plus, że te są od polskich dystrbutorów.Chętnie dołączę się do aukcji!

Gość wojtipa
Cześć, cześć Używam soczewek już od kilku lat. Na tym mergeto widze ze są soczewki Johnson'a. Ale mam obawy bo to nowy chyba portal? W kazdym razie mogę spróbować dołączyć się do aukcji. Jeśli zbijemy cenę do 43 zł to chyba nawet skuszę się na dwa opakowania, by zrobić sobie maly zapasik hihi ;)

Gość mandarynka12378
Hej! Ja niedawno kupiłam te soczewki na Mergeto i do mnie dotarły w zeszłym tygodniu. Jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, miła obsługa. Oczywiście towar zgodny z opisem. Do aukcji się teraz nie dołączę, bo kupiłam już dwa opakowania, ale polecam. Powodzenia w zbieraniu grupy, bo warto zbić cenę! ;)

Gość krychaaleksa
poważnie są tak tanie? Ja bym się skusiła na te dwutygodniowe. Jednodniowe jakoś mi nie przypasowały. Mogą kupić tylko zalogowane osoby...Jak się tam zalogować? Długo trwa procedura?

Gość lolka898
Sama rejestracja zajęła mi może 3min? Bardzo szybko dostałam maila z potwierdzeniem i w zasadzie już mogę kupować ;)