Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przed i poo

jak często chodzi sie z noworodkiem a

Polecane posty

Gość przed i poo

póxniej z niemowlakim do lekarza pediatry. Chodzi mi o to, ze jak dziecko sie urodzi to czy potem się gania non stop do lekarza? np. jakies bilanse no nie wiem..

Gość Lena204
ja chodzie tylko na szczepienia i jak maly jest chory. a waze go na szczepieniu właśnie

Gość przed i poo
acha czyli to nie jest tak często

Gość hmm*hmm*
na szczepienia no i jak jest chore,a bilans to jest na 2 latka potem 4 itd

Gość Lena204
szczepienia masz co 6 tygodni

Gość przed i poo
ja juz myslałam, ze odnosnie przybierania na wadze trzeba bedzie tak msmigac itp.

Gość hmm*hmm*
na pierwszej wizycie jak jest szczepienie to waza i widza jak przybiera wzgledem wagi urodzeniowej no i tak samo na kolejnych szczepieniach:)

Gość Lena204
nie ja swojego synka waże zawsze jak ide na szczepienie a tak to nie trzeba bo bilansy sie zaczynaja od 2 lat potem 4 itd.

Gość gość
Pierwszy raz się idzie na taką wizytę ogólną a potem to już na szczepienia no i jak zachoruje :)

Gość mmiimimimi
po porodzie przez miesiąc chodzisz co tydzień później na każde szczepienie wyznaczone przez przychodnie i wtedy od razu ważą itp

Ja się ostatnio wybrałam do przychodni,żeby się dowiedzieć o pediatrę, dla bliźniaków, bo starsza 13 letnia córka praktycznie nie choruje, a chciałam się zorientować kto jest dobry. Przy okazji spytałam jak to jest teraz z wizytami-u nas najpierw na szczepieniach ważą,a potem jak jest dłuższa przerwa, to średnio co miesiąc chcą,żeby przyjść. Ale pierwsze słyszę,żeby co tydzień w pierwszym miesiącu chodzic! Ale są różne przychodnie. Najlepiej idź się zorientuj.

mmiimimimi co ty pierniczysz za przeproszeniem,że niby co tydzień na początku ? ;p jeśli dziecko nie jest chore to położna środowiskowa wyznacza termin bilansu miesięcznego,a później co jakiś czasna szczepienia, zależy jaki harmonogram,darmowe czy jakieś płatne.

u mnie bylo tak, ze najpierw w szpitalu,potem polozna ja ogladala na wizycie a potem 6 tygodni po porodzie dopiero na szczepieniu.