Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka898

Klocki Lego na urodziny?

Polecane posty

Gość lolka898

Hej kobietki, Za nieco ponad tydzień synek mojej siostry - uroczy 7 latek będzie obchodził urodziny. Chciałabym sprawić mu fajny prezent. Gdy próbuję go podpytać co chciałby dostać nawiązuje do klocków Lego. Znalazłam w sieci najtańszy zestaw za 135zł. Jest to Lego Straży Pożarnej, czyli powinno mu się podobać. Ma na imię Wojtek i zawsze się śmiejemy że musi zostać strażakiem (chodzi o książkę "Jak Wojtek został strażakiem". Myślicie że ta cena jest za wysoka/za niska? Co w ogóle sądzicie o Lego?

Gość krychaaleksa
A gdzie znalazłaś te klocki za 135zł???

Moje dzieci sa jeszcze na etapie lego duplo, które bardzo lubią. I gdyby dostały kolejne pudło, pewnie by sie nie obraziły :-P A skoro siostrzeniec sam wspominał o lego, nie wiem, czemu sie jeszcze zastanawiasz.. co do cen.... lego sa drogie ;-)

Gość lolka898
Duplo też już przechodził ;) Te zabawki chyba nigdy nie wyjdą z mody. Cena jest jaka jest...Ale płaci się głównie za markę. ;) Krychaaleksa znalazłam na: mergeto.pl Jeśli znajdzie się więcej osób, które je kupi tj. 3 to cena spadnie do 115zł. Więc czekam, może ktoś jeszcze chciałby kupić? Zawsze to oszczędzone pare groszy.