Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała i zła

Ja, On i jego ex

Polecane posty

Gość mała i zła

Sprawa wygląda tak: Jestem z nim od 4 lat. Przede mną był 5 lat z pewna dziewczyną. Ich związek podobno nie był udany, rozstali się. Pól roku później my się poznaliśmy. Po 4 latach odkryłam, że kiedy wyjechał na roczny kontrakt za granicę (kilka miesięcy po tym jak zaczęliśmy być parą) pisali ze sobą listy. Przeczytałam jeden. Przepraszała go za to co mu robiła, pisała ze go kocha, ze nigdy nikogo tak nie pokocha, że wie, ze już nie da się tego naprawić. Od dobrych 3 lat ona kogoś ma. Widziałam ich wspólne zdjęcia. Ale mój facet nadal ma jej nr telefonu, nadal ma jej nr gg, nadal ma ich wspólne zdjęcia i nadal ma te listy. Niby jesteśmy razem ale za dużo tego jak dla mnie. On nie wie, że ja wiem. Ufam mu. Wiem że gdyby chciał mnie zdradzić to zrobiłby to bez problemu ale czuje, ze tego nie robi. Nie wiem co mam o tym myśleć. Oni się rozstali podobno przez zdrady obojga, przez różnice i trudne charaktery. Teraz zaczynam się zastanawiać czy spotkali się po jego powrocie, czy nadal to robią...

Hmm..lubię takie tematy :D Te niepewne dziewczyny, brak pewności siebie, marne ego i podejrzliwość w stosunku do ex i partnera. Rozważań na temat ex jest na tym forum sporo, a także sporo zakompleksionych obecnych, które boją się tak naprawdę własnych cieni i cieni ex. Moja jedyna rada w tej kwestii: jeśli masz niską samoocenę, chcesz wiedzieć jak naprawdę wyglądała ex, jaki był powód ich rozstania, to jedyna i pewna droga do poznania prawdy, jest rozmowa oko w oko z ex. On już powiedział swoje, czas na konfrontacje :D

Gość mała i zła
nie mam niskiej samooceny, wręcz przeciwnie :) nie będę się do niej porównywać bo to bez sensu, ale jeśli chodzi o wygląd to nie mam się czego martwić. Chodzi mi o jego sentyment do niej. Ja już dawno pozbyłam się zdjęć i pamiątek po ex. Nie potrzebne mi to do niczego zwłaszcza, że byli dupkami. Ona też święta nie była i to mnie dziwi. Czy to zwykły sentyment, czy to była TA prawdziwa miłość o której się nigdy nie zapomina.

Dziwne to - bo jednak się martwisz, bidulo :D Pozbywanie się zdjęć to patologia bo jest to część Twojej przeszłości, nie zawsze chlubnej. ;) Mówienie o ex, że "świętą nie była", że była brzydsza - też świadczy o nadszarpniętym ego :D Przypatrz się sobie - jaka jesteś dokładnie, milimetr po milimetrze, na swój charakter, intencje... Tego, czy była to "prawdziwa miłość", a Twoja trochę mniej dowiesz się za jakiś czas.;) A tak już zupełnie na poważnie - takie panienki jak Ty to patologia. 🖐️

Gość mała i zła
to, ze nie była świeta wiem od niego i wspólnych znajomych :) nie napisałam, ze była brzydka a tylko tyle, ze ja sobie nie mam nic do zarzucenia :) o gustach się nie dyskutuje. zamiast obrzucac blotem przeczytaj ze zrozumieniem. A jesli nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz. Nie wiem po co ludzie tutaj w ogole przesiadują calymi dniami. Człowiek wchodzi pierwszy raz, zeby się poradzić, pogadać i już ktoś musi wyładować swoją frustrację.