Gość asia28at Napisano Styczeń 25, 2012 witam, mam 28 lat mieszkam w malej miejscowości, w kwietniu moja córeczka konczy 3 latka, od kiedy ją urodziłam nie pracuję bo niestety nie miałam powrotu do pracy po urlopie macierzyńskim. wcześniej pracowałam w Starostwie Powiatowym. po porodzie przytyłam kilka kilogramow i zostalam zamknięta w domu jak w klatce. Kocham moją córeczkę ponad wszystko, ale czuję sie ostatnio okropnie pracy nie mogę nigdzie znaleźć mimo kilkunastu rozmow o pracę nigdzie mnie nie chcą :( nigdzie nie wychodzę bo moja mama, ktora zresztą mieszka z nami zawsze jest zmęczona i nigdy chętnie nie zostaje z małą, zawsze robi to z przymusu chociaż twierdzi że bardzo ją kocha (może to przez to że chyba wkroczyla w okres przekwitania?) mąż pracuje, ale zawsze po pracy ma coś nowego do roboty, a to idzie biegać a to dopieszcza swój ukochany samochod, a ja jak zawsze zostaję z małą sama. czasami mam dosyć , dla mnie wielką rozrywką jest wyjazd na zakupy gdzie też zabieramy dziecko :) nie przeszkadza mi to. szukam jakiejś pracy ktorą mogłabym wykonywać w domu i potrzebuje rady jak mogę zmienić swoje życie i cieszyć się nim. A i jak zgubić zbędne 5 kg, dawniej podobno bylam ladna a teraz czuje sie brzydka i beznadziejna we wszystkim :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach