Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Paweł Trzeci

Alkoholik - najlepszy kandydat na męża

Polecane posty

Gość Jan Paweł Trzeci
Z tym Dalekim Wschodem to nie podpucha, gdzieś w sieci jest artykuł o tym, który w dodatku nawołuje kobiety żeby rodzily dzieci bez zgody ich mężczyzny. Nie mogę go teraz znaleźć, ale bardzo ciekawy. a ja myślę, że... Przepraszam, ale jeśli nie podobalby ci się alkoholizm męża to po co z nim być? Nie lepiej wybierać na partnerów ludzi, którzy nie maja wad nas szczególnie irytujących? Oczywiście alkoholizm nie musi być wadą, o czym jest ten temat.

Gość wierna i karna zona
Naprawdę moje podejście jest aż tak... złe? :( Opieka społeczna. Ja nie rozumiem! W waszych oczach alkoholik to menel, widać że nie macie pojęcia o czym mówicie. Zdarzają się gorsze chwile ale mój mąż normalnie pracuje i nikogo nie bije.

Gość a ja myślę, że....
tak się składa, że dzięki bogu nie mam tego problemu mam cudownego męża od 12 lat a razem jesteśmy już 17 lat gdyby jednak kiedykolwiek tak sie stało,że zacząłby pić nie dopuściłabym do tego, walczyłabym z jego nałogiem ale problem trzeba zwalczać w zarodku a nie męczyć się przez lata bo potem jest coraz ciężej

Gość Jan Paweł Trzeci
Ja rozumiem twoje podejście, "a ja myślę, że..." bo skoro od począku nie jest alkoholikiem, to wybrałaś go takim i zrozumiałe, że chcesz żeby taki pozostał. Ale wiele kobiet wybiera na męża ludzi, ktorzy już w momencie ślubu są alkoholikami. Nie dziwię im się, męskość od zawsze przyciągała kobiety. Interesuje mnie jednak teraz obraz alkoholika w społeczeństwie - dla wielu to menel. A przecież Tony Blair też jest alkoholikiem, alkoholikiem był Lech Kaczyński. To porządni ludzie.

Gość baśka mi ukradła nicka
E, jak pracuje i nie bije to słabo. JA bym odeszła.

Gość wierna i karna zona
Baśka, gdyby nie pracowal i bił to bym inaczej patrzyła na sprawę.

Tony Blair też jest alkoholikiem, alkoholikiem był Lech Kaczyński. To porządni ludzie." I jeszcze papież. Na bank. A wiadomo, że porządny człowiek.

Gość Jan Paweł Trzeci
Nie, papież był pedofilem.

Gość a ja myślę, że....
alkoholik to dla mnie menel, człowiek bez wartości widziałam w życiu wielu bo pracowałam w sklepie z alkoholem no niektórzy przychodzili nawet w garniturze a inni ojszczani i brudni taki człowiek nic dobrego sobą nie reprezentuje kobiety które wiążą się z alkoholikiem powinny mieć świadomość swego wyboru i mieć potem pretensje same do siebie

Gość Jan Paweł Trzeci
Ej! Nie każdy jest menelem. Gdybyś miała w rodzinie alkoholika, więcej byś wiedziała. Choć wielu menelami się staje. Wierzę wiernej żonie ze jej menelem nie jest gdyż pisze inteligentnie a nie jak wieśniara, ma nawet pojęcie że wyrażenie Daleki Wschód pisze się z dużych liter.

Gość a ja myślę, że....
mój brat był alkoholikiem więc wiem co piszę żona go zostawiła zanim zaczął pić i stoczył się na dno w którym trwał kilka ładnych lat moja matka go z tego wyciągnęła więc jak sie chce to sie da

Gość mikikun
wszyscy jesteśmy Chrystusami Głównym motywem filmu są bolesne wspomnienia Sylwka - Syna o piciu jego Ojca - Adama takie jest zycie z pijakiem kudzu root tylko to pomoże jemu alkoholikowi

Gość Jan Paweł Trzeci
Dobra, napiszę to - wierna i karna zona jest moją kreacją. Piszę to, ponieważ bo kiedyś ktoś może tu trafić i co gorsza, trafią do niej te głupie argumenty. Dziękuję za uwagę.

Gość a ja myślę, że....
wiedziałam, że to podpucha :p

Co jak co, ale nie bije to jest mało męskie. Nie wystarczy tylko pić.

Gość Jan Paweł Trzeci
Hehe ;D