Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Van Basten27

popisze jakaś fajna na gg?

Polecane posty

Gość Van Besten27
poznam chetnie kazda kobietke bez wzgledu na wiek i staz malzenski........wylizac cipke moge .wyruchac............ wylizac rowa a jak sie spiszesz to i ty moze bedziesz mogla mi obciagnac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 jestem niedrogi 150 zł za godzinke....zapraszam tez panow......

waris wiesz jak juz wczesniej wyszlo jestem tutaj nowy więć nie wiem co tutaj jest normą ale ciągle się ucze:P poza tym zawsze lubiłem takie słowne zaczepki:P

zastanawia mnie to dlaczego jakiś zakompleksiony małolat lub jeszcze gorzej stary onanista podszywa się pod innych? czy tutaj to normalne?

hmm romansideł no nie wiem czy cie sie uda:P bo będe bronił się jak lew:P chociaż czasami nawet mi sie zdarzy taki filik obejrzec:P a ty ile masz lat?

Mam 23 lata. Problem z tym, że nie mam romansideł, tzn. "Przeminęło z wiatrem" chyba się uchowało na jakiejś płycie. Poza tym romansideł brak i szukam w sieci jakichś, które mogłabym pobrać. Może coś polecisz? Zaproponowałam romansidła, bo na "Dziecko Rosemary" czy "Chinatown" może skuszę koleżanki ;]

malamimi27 chce poprostu popisać a o czym zapewne wyjdzie samo:) wiesz z nektórymi ludzmi temat sam sie zawiązuje więc własnie nie taką rozmówczynie czekam:)