Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annikaaa

Nienawidzę swojej pracy! pomóżcie

Polecane posty

Gość Annikaaa

Witam. jak w temacie. moja szefowa to wredna s... jestem u niej zatrudniona na umowę zlecenie z 2 tygodniowym okresem wypowiedzenia. Czy składając wypowiedzenię musze zachować ten 2 tygodniowy okres?? Co ona może mi zrobić jeśli odejdę z dnia na dzień?? Dziś jest czwartek a pojawiła się możliwośc pojęcia przeze mnie nowej pracy od poniedziałku. Nie chcę stracić tej szansy.... Co ma zrobić?

na umowie zlecenie nie masz obowiązku bycia 8 godzin w pracy co dzień. możesz być powiedzmy raz w tygodniu ale liczy się efekt Twojej pracy, to co masz w umowie musi być wykonane, nie ważne kiedy i gdzie, ważne zeby było zrobione

Gość lekarzyna pijany
rzuć to w chooj i idz na rente jak sie do pracy nie nadajesz!

Gość Annikaaa
Tylko o czy jeżeli powiem jej że od następnego tygodnia nie chcę już pracować, a mam ten 2 tygodniowy okres wypowiedzenia a ona się obroni tym faktem to poniosę jakies konsekwencje tego, że nie będę chodzić do pracy?

Gość poeblos.......
nie poniesiesz

Gość mylitllepony^^
moze cie pociagnac ze straci przez ciebie jakis tam hajs i ze bedziesz musiala zaplacic a co masz wpisane umowie jak stawke godzinowa to mozesz przyjsc raz i huj :D ja tak zrobilam ,przyszlam w dniu wyplaty i wpisalam ze godz pracowalamn i do widzenia

Gość Annikaaa
stwierdziłam że sru niech jej będzie. przebąkam te 2 tygodnie ale nie będę chapać tak jak zwykle po 9-10 h ale będę sobie chodziła tak mało jak się da.

Gość mylitllepony^^
ja mialam wpisane ze w ustalone dni stawka 6 zl za godz obowiazki takie i takie i nic nie robilam wiecej niz w umowie bylo wpisane i przyszlam np tylo raz albo dwa na godzine wiec sie wywiazalam:) nie bylo sprecyzowane kto ustala te dni:p