Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother Monster

Jestem chora juz 2 mies. Co mam zrobic? Pomozcie...

Polecane posty

Nigdy nie bylam u lekarza mimo ze mam 26 lat. Zawsze na reke sie leczylam domowymi sposobami. Jednak ostatnio cos zawodza. Choroba trwala gora 2-3 dni. A teraz od 2 mies mam ropny katar...co powoduje ze splywa na pluca i kaszle. Kataru juz nie mam za bardzo ale zaczal sie uciazliwy kaszel. Co mam zrobic? Trzeba jakis antybiotyk wziasc czy syrop wystarczy? Do lekarza nie pojde bo nie mieszkam w pl i nie mam kasy na niego

Gość brzdki
bedziesz musiała wydac 100 funcików na wizyte bo to samo nie przejdzie

Gość jugo
ty chyba głupia jesteś... chcesz dostać zapalenia płuc, dalej zapalenia opon mózgowych - to może prowadzić do śmierci nawet :O nisko cenisz własne życie skoro przeliczasz je na pieniądze :O

Gość prymucha
znamy cennik lekarzy który będziesz musiała jakos przetrawic jesli chcesz nadawac sie do życia:)

Gość madzinxa
o kurfa i nie jesteś nawet ubezpieczona?

Gość irlirlirl
Ja też nie mieszkam w pl. Przechodziłam ospę w irl. w wieku 26 lat i obyło się bez lekarza. Sama sobie poradziłam z tym ,że dopadła mnie w czasie ospy grypa ,ale też sobie poradziłam. Minęło już 2 miesiące i nie widzę u siebie żadnych powikłań. Musiałaś mieć anginę ropną,że pozostał ci ropny katar... Pij ciepłą herbatę z cytryną. Kup w aptece albo nawet i w zwykłym tesco panadol w saszetkach do picia,ale pij go tylko wieczorem (oczywiście ciepły),przed snem i wygrzewaj się w nocy.Dodatkowo możesz kupić strepsils z witaminą C i ssać. Może nie doleczyłaś przeziębienia i dlatego masz utrzymujący się katar.Dobrze by było gdybyś w aptece zapytała,czy nie mają kropli na ropny katar. Jeśli katar nie ustąpi,to znaczy że nie jest to zwykły katar,czy ropny katar ,tylko alergiczny katar. Wtedy najlepiej zgłosić się do lekarza. Pozdrawiam.

Gość irlirlirl
:D nie doczytałam do końca... Jak kataru już nie masz ,to również możesz brać ten panadol o którym pisałam wcześniej,oczywiście się wygrzewać w nocy. Strepsils jak najbardziej wskazany i syrop na kaszel. Możesz pić też zwykły malinowy zagęszczany sok.

Forum internetowe to najgorsze z możliwych miejsc uzyskiwania informacji medycznych, pamiętaj o tym! No samolecznictwo wśród Polaków, jest przerażające. Ciekawe skąd weźmiesz recepty na potrzebne leki jak na własne życzenie nabawisz się czegoś poważniejszego