Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppppp

grzybica pochwy ciąża, plamki krwi

Polecane posty

Gość helpppppp

Hej, od 3 dni mam nawrót grzybicy, plamię białawożółtymi serowatymi upławami dosyć gęstymi, do tego od czasu do czasu pojawiają się kropelki krwi (dosłownie kropelki). Mam do tego od tygodnia zapalenie oskrzeli i prawdopodobnie antybiotyk wywołał nawrót grzybicy, wcześniej w 5tc wyleczyłam się nystatyną. Obecnie jestem w 12tc, jutro mam wizytę u gina, niemniej panikuję, bo wcześniej nie plamiłam krwią. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji??? Bo nie wiem co robić, czy spokojnie czekac do jutra, czy szukać na szybko prywatnego gina :/ Dodam też, że mam żylaki odbytnicze i nie wiem, czy mogą mieć one coś wspólnego z tym plamienie, które było na pewno z pochwy :/

Gość helpppppp
nikogo to nie spotkało?;/

spokojnie :) spokojnie poczekaj do jutra. wszystko jest do wyleczenia. polecam globulki dopochwowe - Pimafucin. niech ci je zapisze. mi po 2/3 dniach wszystko minelo jak reka odjal.. kosztuja 50 zl za 12 sztuk ale warto:) nie stresuj sie,bo to najgorszy doradca...nerwy tylko utrudniaja...spokojnieee :) dzidzi nic nie bedzie na typ etapie to niegrozne.a leczy sie szybko. a krew moze byc z przeziebieia ukladu moczowego moze.albo jakis stan zapalny tam,kilka kropel nikogo nie zabilo :) pozdrawiam, badz dobrej mysli

Gość helpppppp
DZIĘKUJĘ!!! potrzebowałam takich słów od drugiej osoby, mój mąż się na tym nie zna i wiem, że by spanikował jeszcze bardziej niż ja, a teściowej nie chciałam mówić. W takim razie się zrelaksuję i poczekam do jutra :) uff :D

Gość agula8
grzybica w ciąży często się zdarza, u mnie nie było żadnych plamień, ale moze to faktycznie od hemoroidów? pewnie dostaniesz następne leki, pamietaj konieczne o osłonie. Jesli dostniesz leki dopochwowe to weź sobie przez tydzień lactovaginal też dopochwowo to powinno uchronić przed nawrotem grzybicy , a jesli sytuacja sie powtórzy to nalegaj żeby lekarz zlecił Ci posiew.Pozdr

Gość nie mogę po prostu nieee
dokładnie spokojnie, ja też miałam grzybicę w ciąży i wszystko jest ok, szyjka macicy jest zamknięta więc się nie przejmuj. A jeśli chodzi o krew to ja akurat nie krwawiłam, ale moja siostra tak i nic nie było dziecku więc nie przejmuj się

Gość mou
ja miewałam grzybicę ale nie było nigdy przy tym krwi.

Gość Olagś34
To wychodzą młode lata dyskoteki rozkładanie nóg na mokrej i zimnej ziemi,wtedy było nam gorąco,jak swedziała cipka,winko ,wódeczki i piwo oraz koledzy spokani pierwszy którzy byli chetni na odprowadzenie do domu ,a przecierz któryś mógł być chory i przenosił choroby z dziewczyny na dziewczyne i tak poszło.Młodość ach ta głupia dziecinada ,ale chciała bym mieć z powrotem te 16 lat.