Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arjuna

Dostałem "Prozac".

Polecane posty

Gość Arjuna

Witam. Wstałem zobaczyłem koło swojego łóżka paczkę z Indii. Jest to generic prozac z Indii:) Zamówiłem ze strony Kanadyjskiej przyszło z New Delhi. Pokładam w nim nadzieję i już się cieszę na myśl o tym, że będę mógł wyjść do ludzi. Z głębokiej depresji już dawno wyszedłem, od 4 miesięcy nie wychodzę z domu. Nie mogę rozmawiać z ludźmi, zaraz załamuje mi się głos, wstydzę się siebie, paraliżuje mnie obecność innych, wydaje mi się, że wszyscy się na mnie patrzą, oceniają, spuszczam głowę i chcę jak najszybciej od nich uciec. Od dzisiaj zaczynam brać fluoxetine 20 mg, musi pomóc, postanowiłem ze sobą jakoś żyć, chociaż jak sobie pomyślę, że może być normalnie tak jak kiedyś wydaję mi się to niemożliwe i wstydzę się tego (kiedyś po prostu nie zdawałem sobie sprawy jak wiele mi brakuje), że nadal będę tym samym odmieńcem, ludzie będą patrzeć, uśmiechać się do siebie tyle że ja nie będę zwracał na to uwagi i robił coś wbrew naturze, wbrew sobie, wbrew ludziom to odechciewa mi się, ale innego wyjścia nie ma.

Gość Klawinczyk
Mama cie nie kocha?

Gość maru
Sam się leczysz?! To jest silny lek na bazie narkotyku....Trzeba iść do lekarza ,a nie samemu kombinować jak koń pod górę!

Gość rozyczka_1234
dokładnie, tak możesz sobie tylko zaszkodzić... wizyta u psychiatry powinna Ci pomóc.

Gość Arjuna
Obudziłem się dzisiaj o 1 w nocy i nie spałem...jeść tez mi się jakoś odechciało...więcej palę papierosów czuję się pobudzony lekko...jak zwykle w mojej głowie szaleją myśli...ale próbuje sobie wszystko układać...do tego mam tą świadomość, że biorę lek więc mam "sprzymierzeńca", placebo działa, ale ja potrzebuję czegoś więcej, miał ktoś to uczucie, np. kobiety, jesteś piękna, ale masz np. bardzo brzydką pupę, która nie pasuje zupełnie do Ciebie, męczy Cię to, żeby nie ta pupa:/ faceci oglądają się za Tobą, a na ich twarzach widać grymas rozczarowania, czujesz ich wzrok, czujesz za każdym razem to rozczarowanie w brzuchu, a tak w ogóle to dzięki za troskę, ale już nie takie świństwa brałem

Gość Arjuna
Mój czas siedzenia w domu powoli się kończy. To stwarza dodatkowe ciśnienie. Indyjski specyfik też daje o sobie znać, choć mam nadzieję, że to dopiero cisza przed burzą. W głowie wojna, aż rozsadza skronie. Wróciłem ze sklepu, nie musiałem iść, poszedłem w ramach treningu. Prułem przez miasto jak przecinak, tym razem bez spuszczania głowy, z lekką nutką pewności siebie, nie wiem czy ktoś patrzył, ja pierwszy raz nie patrzyłem , coś chyba się ruszyło...

Gość fobię społeczną się leczy
do psychologa

Gość Arjuna
Chciałem powiedzieć wszem i wobec, że Prozac, raczej Ostem (bo tak się ten szit nazywa) działa. Oczywiście po tym co przeczytałem spodziewałem się czegoś innego, a mianowicie, że ta cudowna substancja podziała na ta część mózgu odpowiedzialną za to żeby mieć wszystko w dupie, tzn. wyniesie mnie na taki poziom mądrości, a reszta będzie bez zmian, ja natomiast czuje się jak na małej dawce amfetaminy, szczególnie zaraz po zażyciu...równie dobrze mógłbym sobie wstrzyknąć testosteron:/...to dopiero początek...jeszcze nie wyszedłem do ludzi...idę po parę browarków...

Gość Arjuna
Jest coraz lepiej, ale nie radziłbym brać tego środka samemu w czasie dużej depresji, ja byłem dawno po, a i tak miałem przez kilka godzin straszne myśli samobójcze. Umysł nadal pogrążony w depresji natomiast ciało dostaje energii, nie można z tym wytrzymać.

Gość Arjuna
Moja cielesność przygnębia, więc postanowiłem stymulować prącie. Po krótkiej masturbacji wysprzątałem pokój za pomocą chusteczek. Załączam linka filmiku z wykonawczynią najbardziej pobudzającą seksualnie. http://flv.freeones.com/s_babes/Sara_Jay/1250/

Gość Frajerski lol
Fascynująca historia.

Gość Frajerski lol
Przyznaję.

Gość Arjuna
Objawy jak po zażyciu amfetaminy minęły:) Czuję się normalnie, a raczej uśmiech ciśnie mi się na usta, to jest to, i chociaż nie mam się z czego cieszyć to koniec końców pozwala mi to zachować pewną równowagę. Plan miałem już dawno, nie miałem jednak siły, żeby go wykonać, teraz czuję, że ją mam, żeby nie zapeszyć...i za dużo nie myśleć...

Nie sądze ze powinienes brac tak silny lek bez konsultacji z lekarzem. Moze on wyrzadzic wiecej zlego niz dobrego.

Gość Arjuna
Lipa, już nie działa...

Gość rozsądny
muszę cie rozczarować prozac zaczyna działać po 2 tygodniach:) i kazdy ma w d***e twoje problemy