Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkoZajęteXD

Czemu ten chłopak się tak przejmuje?Pomożecie, proszę?

Polecane posty

Gość WszystkoZajęteXD

Chodzi o to że, patrzę się dość często i od dłuższego czasu na pewnego chłopaka ze szkoły, on ZAWSZE odwzajemnia to spojrzenie, i albo szybko odwraca wzrok , i potem patrzy si.ę jeszcze raz. Albo się czasem lekko uśmiecha. Trwało to jakoś tak z 2 miesiące, ale dzisiaj okazało się że gadał z moją koleżanką, i jego równocześnie i powiedział coś takiego : ''Ta Amanda cały czas się na mnie patrzy, chyba jej się podobam, boję się jej haha''. NIE ZAMIENIŁAM Z NIM ŻADNEGO SŁOWA NIGDY. A on uważa , tak powiedział mojemu koledze : ''Chyba się podobam takiej jednej Amandzie'' on mi się podoba, to fakt. Ale nie patrze się na niego tak często i jakoś dziwnie...on też się na mnie patrzy, dużo dziewczyn się na niego patrzy bo jest najładniejszy ze szkoły, czemu zwrócił uwagę akurat na mnie? nawet nie wiem skąd zna moje imię...

Powiem Ci tak idż się poucz dokształć potem przeczytaj co napisałaś i zaprowadż w tym ład

Gość freshnakatja
moz ejest niesmialy :P albo po prostu ladnie sie usmiecha bo co innego wypada zrobic jesli jest dobrze wychowany?:P