Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zdradza???

facet i stronka ROXY

Polecane posty

Gość facet zdradza
DOKŁADNIE TAKIE COŚ ZNALAZŁAM

Gość facet zdradza
dlatego siedzę cicho i czekam na rozwój sytuacji czy dalej bedzie wchodzil;/

i na razie nie wchodzi? nie wiem jak mogłaś wytrzymać i nie puściły Ci emocje

Gość aaaaccceee
Wyprowadz sie od neigo...kąłmca zawsze bedzie sie wywijał od przyznania sie do prawdy...;/

Gość facet zdradza???
jak to znalazłam puściły mi nerwy,rozryczałam się ,ae bardziej z przykrości ze takie cos znalazłam.kilka dni temu znow znalazłam kolejne tym razem na kompie w jego pracy.teraz nerwy mam jak stal.ochłonęłam. jesli faktycznie jest jak podejrzewam wyczekam.jestem do tego zdolna.a gdy się okaze ze mam racje-wymyslę coś takiego zeby poczuł się tak samo jak ja.a czuje sie fatalnie-rzygac mi sie chce jak pomyslę ze moglby mnie calowac po numerku z jakąs szmata;/

Gość moze cie uspokoje
moj tez wchodzi na rokse i na odloty:P Malo tego, ja sama rowniez:D Szukam wlasnie jak ktos juz pisal znajomych, bo kiedys znalzlam kolezanke jedna, ktora niby to pracowala na powaznym stanowisku i miala kupe kasy:P Moj wchodzi ot tak sobie, popatrzec, pokomentowac. Czasami razem to robimy, jednym slowem obgaduje z nim jak z baba druga babe:P Tylko, ze on sie z tym nie kryje i ja wiem, ze wchodzi na takie stronki. Natomiast z uslug tych pan nie korzysta i to wiem dobrze.

Gość facet zdradza???
moze cie uspokoje- hmmm no tak ale wy oglądacie to razem,a moj robi to pokryjomu w dodatku dośc hmmmm często .co wiecej ogląda również ogloszenia panienek szukających sponsora więc nie wiem czy nie mam sie o co martwic:(

Gość do durnej autorki
Nie ty jedna jestes robiona w chuja przez faceta, teraz prawie kazdy zdradza.

Gość facet zdradza???
co nie znaczy ze każda musi sobie na to pozwolić! wolałabym być sama niż z facetem który mnie zdradza!!! jeśli ja jestem ok dlaczego mam pozwalać by moja druga połowka robiła mnie w konia??? bo robi tak niemal kazdy???

Gość Gutarewsewxcsxeq
Kamagra zostala mi polecona przez kolege. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl

Gość gość
Jak facet zdradził raz to zdradzał będzie. Naiwne kochanki wierzą że przy nich się zmieni ale to nie prawda. Z czasem zacznie szukać kolejnego dreszczyku emocji, który czuł mając żonę i kochankę. Wiem, bo byłam w takiej relacji. Zmarnowałam z facetem pięć lat, słuchając kłamstw. Nigdy więcej! Jak facet mając kobietę przegląda anonse innych pań to zwyczajnie zasługuje na porządnego kopa w d**ę i won! Dla niedowartościowanych panienek które wychodzą z założenia "niechby zdradzał, niechby kłamał byle był " polecam kurs asertywności i książki Beaty Pawlikowskiej.

Gość gość
w 100% sie zgadzam,jak zdradzal to zdradzac bedzie,ja bylam zdradzana zona i to z niejedna panna i pania,teraz ma druga i tez ja zdradza,zreszta sex u niego to chyba choroba,ja go zlapalam na gazetkach (ponad 14lat temu)ona go przed tv,same widzicie drogie moje tego sie wyplenic nieda,a jak facet na roxie siedzi to w 99% mysli zeby skorzystac,taka prawda niestety