Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet zdradza???

facet i stronka ROXY

Polecane posty

Gość madrakamilka
Pewno tylko patrzy sobie czy jest ktos kogo zna a moze podejrzewa Ciebie?

Gość Kutasinho
rtgrtg pozamiatal :D

Gość Kutasinho
jesli jestes atrakcyjna to jest duze prawdopodobienstwo dupczenia z twojej strony dla pieniedzy, przeciez to Polska 1/2 atrakcyjnych i niezamoznych dziewczy/kobiet sie kurwi, i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej bo ja mam duza probe z dziewczat w swojej obserwacji na codzien- ze studiow, z pracy, z doswiadczenia mojego znajomego lekarza itd., juz na 1 roku wylowilismy kolezanke z zajec z niemieckiego na anonsach a teraz co do twojego faceta: to az mi cie zal, bo jestes albo bardzo naiwna i marzycielka albo taka glupia, twoj facet juz rznal przynajmniej jedna z nich z prawdopodobienstwem 75% jak dla mnie, sama powinnas zobaczyc ile to sie ciagnie w historii przegladarki, jedyny powod, dla ktorego mialby tego nie zrobic to jakies problemy finansowe- jesli takowych nie doswiadczyl ostatnio to mozesz czuc sie dumna wlascicielka faceta z HPV/HIV, rzezaczka, wirusowym zapaleniem watroby typu b/c, 1000 innych syfow, POWODZENIA!! tylko pamietaj jak juz zmienisz faceta to zrob badania bo jak na mnie trafisz to polecisz na nie w trybie natychmiastowym zanim wsadze w ciebie cokolwiek ;)

Gość facet zdradza???
NIE MÓGŁBY Szukać TAM MNIE ,pracuje w domu,niemal prawie cały czas w nim siedzę wiec dobrze wie ze nie ma takiej możliwości z mojej strony.poza tym co za głupia wogole gadka gdybym podejrzewała ze to niby szukał mnie po co bym tu pisała?? szuka dup.proste .tylko po co??? do przelecenia? przeleciał je czy dopiero przeleci;/ a może tylko po prostu ogląda.;/ nie jestem w stanie zweryfikowac historii,wiem ze sprawa ciagnie się regularnie od grudnia.tyle mogę sprawdzic w historii dalej juz nic nie ma

Gość z tymi hivami i rzeżączkami
to bujda na resorach, odwiedzam dziewczyny z roxy regularnie od paru lat, jestem zdrowy jak rydz facet może faktycznie po prostu chce sobie popatrzeć, pofantazjować tym niemniej jeśli ma problemy z potencją może coś chcieć sobie udowodnić. niedowartościowanym facetom różne głupoty do głowy przychodzą, akurat o tym coś wiem

Gość facet zdradza???
noż kurwa przecież zmienił partnerkę więc się chyba dowartościował!!!!!!!!!!!przedtem żonę zdradzał bo nie sypiali ze sobą.a od kiedy był ze mną twierdził ze mu jest to nie potrzebne.cholera nudzi się czy coś.ile razy można się dowartościowywać??? po czym poznać ze facet korzysta z pan??przecież nie będę go śledzić:(((( a oszukiwana byc to tak hujowo tym bardziej ze nie miałabym żadnych problemów ze znalezieniem nowego partnera:( problem w tym ze go kocham i boli mnie sam fakt ze ogląda i to systematycznie jakieś kurwy:(

człowiek chce się czuć dowartościowany cały czas. piszesz, że zdradzał eks bo ze sobą nie sypiali, ale u was też z tym słabo z tego co pisałaś

a poznać to raczej nie poznasz, chyba, że się przyzna

aha właśnie mi się przypomniało co do nr telefonów, jeśli aż tak się martwisz - pisałaś, że telefonów nie sprawdzisz, bo ogłoszeń jest za dużo. jest na to sposób - weź numery z którymi się łączył i wpisz w google,jeśli dziewczyna ma aktualne ogłoszenie to roxa albo forum typu garsoniera powinna wyskoczyc

Gość facet zdradza???
więc musiałabym sprawdzac go na bieząco.masz rację coś mi świta,malo ze sobą sypiamy bo on duzo pracuje i malo się widujemy ,tyle ze w grudniu od kiedy znałazłam w histori te jego oglądanki sypialismy ze sobą normalnie;/

Gość facet zdradza???
znalazlam coś wiecej w historii.szukał ofert sponsoringu ktore kobiety oferuja facetom-tak wiec nie tylko roxy....

Gość a jeden taki
Nie łam się :) Ile Ty masz lat w ogóle?

Gość kokokokoko
a nie mowilam, poszukaj jeszcze dobrze w dokumentach, czy gdzies nie zapisal jakichs zdjec lasek...

Gość a jeden taki
A ja Ci mówię żebyś się wyluzowała. :)

Gość najlepsza w miescie
1. weź jego telefon jak bedzie spał 2. sprawdź jego biling, o ile takowy ma 3. popros przyjaciolke zeby popisala z nim eski 4. zobacz jego meila, moze ma wiadomosci od lasek z tych portali

Gość facet zdradza???
mam 33 lata on 34.wchodze glebiej w histrie i maskara coraz gorzej.pewne ogloszeniia powtarzają sie;/wraca do niej??? czy potrzebny byl mu jej nr?? jakies młode szukające sponsora w huj tego jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość najlepsza w miescie
podrzuć tę stronke do ANONIMOUS :P rzadowe strony zbanowali to i roxy sie zajma :P

Gość a jeden taki
To jesteś mniej więcej w moim wieku (jestem starszy). Nadal uważam, że nie masz powodów do histerii.

Gość facet zdradza???
gdybys widział historie tez wlos by ci się zjezyl.ja roumiem ze facet lubi czasem popatrzec na fajne dupy,na jakies filmiki,ale tak metodycznie ,czasem dzien w dzien,czasem 2 razy na dzien,ogłoszenia o sponsoringu ----po co to????? jak nie mam wpadac w histerię??? nie ufam mu juz nie wiem jak mi sie uda mu spojrzec w oczy

Gość TAKIE TAM:)
wal go tez po rogach!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Teddy 0.
Spox a jak przerucha jakąś tępą szmatkę z roxy to czegoś Ci ubędzie? Nie spinaj się tak bo to nic nie da. Ja np. mam dwie dziewczyny od 4 lat. Jedna jest blondynką a druga brunetką i gitara, jest urozmaicenie :)

Gość TAKIE TAM:)
A TE DZIEWCZYNY MAJĄ PO 2 FACETÓW:d po blondynie i brunecie i jest git co nie?:D BIG FAMIlY

Gość ja to widzę..,
przymierza się lub zdradza to fakt

Gość kokokokoko
A ja tam Ci mowie, sprawdz czy nie zapisal gdzies na komputerze zdjec jakichs lasek, w roznych folderach, w pobieranych, moich dokumentach itp.

Gość facet zdradza???
koko nic nie znalazła;/ tak więc nic nie trzymie na kompie;/ może na mailu ale tego nie jestem w stanie sprawdzić;/ przesrane bo nadal nie wiem co robic;/

Gość boseee nogi....:)
zainstaluj keyloggera(program szpiegujący komputer) i bedziesz wiedziała co się dzieje.

Gość szczerze?
na bank przymierza sie do zdrady(o ile juz tego nie robi) mój były mąż umawiał sie na dupanke z dziwkami z odlotów potrafił"isc po chleb" i wrócic za 3-4 godz. to był prawdziwy HORROR ale dałam w koncu dziadowi kopa w dupsko

Gość facet zdradza???
dobra ,ale po czym mam poznac ze on cos kombinuje po boku???? na razie nie mam zadnych dowodów procz tego ze wpada na roxy i oglada te szmaty,nie jestem w stanie sprawdzi co i jak!!! na co mam zwrócic uwagę?? kkiedy mam byc czujna???

Gość facet zdradza
wtorek, 27 grudnia 2011 01:22 Anons Sexi Daria100zł Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:21 Anons Sexi Lolitka Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:21 Anons Czarująca Pati 18 Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:21 Anons Śliczna studentka Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:20 Anons Nowa Paula 120zł Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:18 Anons Marlenka 100 zł Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:18 Anons Klaudia 22 Debiut Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:17 Anons Dziewietnastka Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:17 Anons Ola 100 h Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:16 Anons 100% Uległa Maja 25 Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:15 Anons Kinga 100h Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:13 Anons Milutka 100h Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:13 Anons Osiemnastolatka Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:13 Anons Sexi Lolitka18 Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:13 Anons Claudia 19 Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:12 Anons Cycuszkowy Elf Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:12 Roksa - ogłoszenia towarzyskie Katowice, anonse erotyczne, sponsorowane sex spotkania. 01:08 Anons Jagoda 100 zł Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:07 Anons Anastazja Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:07 Anons Anita 40 Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:07 Anons Wiki Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:07 Anons Biseksualna Jessica Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:06 Anons Nina26 Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:06 Anons Maja XL (minutki gratis) Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:06 Anons Nastolatka Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:06 Anons Ponętna i Wyjątkowa Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:06 Anons Dyskretna 100 zł Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:06 Anons Nowa Sabina Bytom prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:05 Roksa - ogłoszenia towarzyskie Bytom, anonse erotyczne, sponsorowane sex spotkania. 01:03 Anons Sexi vip Kraków prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:03 Anons Cukiereczek 100h Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:03 Anons Filigranowa 40-tka Częstochowa prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:02 Anons Mała Ada Sosnowiec prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:02 Anons Ania20 Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:02 Anons Analny Aniołek new19 Katowice prywatnie, ogłoszenie towarzyskie, sexoferta 01:02 Roksa - ogłoszenia towarzyskie , anonse erotyczne, sponsorowane sex spotkania. 01:02 ROKSA - prywatne anonse i ogłoszenia towarzyskie, sprawdzone sex anonse erotyczne 01:01 Google