Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DRAKI

sprzatanie nago

Polecane posty

Gość gość
hahahah :) Elegancko :D

Gość gość
Ja lubię w takim chodzić po domu ze stojącym. Lubię jak mnie przylapie mama. Wtedy mi pokazuje swe wielkie cyce i walę na nie.

Gość dawniej znana
odśnieżanie nago :classic_cool: :-o

Gość gość
Pozdrawiam ciebie fartuszek:)

Gość gość
Często jak jestem sam to w domu chodzę nago a przy żonie zdaża mi się odkurzać pokoje podoba się jej jak przy pochylaniu widać jądra a jak jest chłodno to są super twarde i je dotyka

Gość gość
Ja czesto sprzatam mieszkanie w samym fartuszku bardzo przezroczystym dlugim do kolan i zapinanym na guziki z przodu.Bardzo mnie to podnieca i mojego meza tak samo.

Gość zalozyciel
jest chetna Pani na takie sprzatanie???wawa

Gość gość
Chcialbys zebym posprzatala u ciebie w takim fartuszku stylonowym?Nic pod nim,tylko golutkie cialko i duze cyce?

Gość zalozyciel
pewnie ze tak

Gość draki
ida swieta.sprzatanie dla Pan nago.kielce i ok;]

Gość gość
nieopatrznie zgodziłam się na propozycję mojego faceta - nie chciało mi się sprzątać jak była moja kolejka - zaproponował, że może za mnie ale następne sprzątanie muszę zrobić na golasa. Niby drobiazg, niby nic - sami w domu, ale było ciekawie i emocjonująco. Mamy parę kamerek w domu i nie zgodził się na wyłączenie. To były moje pierwsze nagie fotki. Nie powiem wstydziłam się, ale nawet mi sie podobało.

Gość zalozyciel
kto chetny na takie sprzatanie?

Gość gość
jestem facetem i posprzątam kobiecie dom nago , jedna godzina 200z eta następne po sto .jeżeli są panie chętne podam namiary. Zaznaczam mam 50 lat i mój Wacek nie jest mały .

Gość nagonorbi
dzis super cena - 40/g, Warszawa... tylko dla kobiet... mam 26 lat, wzrost 181, waga 65, wysportowany, nie jestem zbokiem, a fetyszysta... zapraszam na priv: nagonorbi@yandex.ru

Gość gość
Do mnie przychodzi raz w tygodniu w soboty , studentka do mieszkania sprzątać i zrobić pranie .Sprząta całkiem nago , lecz ma warunki , bez seksu i dotykania jej. Ze względu że wyjeżdżam na dłuższy okres, jeśli ktoś chętny mogę śmiało ją polecić , piękna zgrabna , bardzo uczciwa , słowna . ja płcę jej 500 żł za wizytę , naprawdę warta jest tego . Kto chętny podaj e-maila dam jej i dogadacie się .Kraków

Gość gość
W tak straszny upał sprzątałem mieszkanie nago okna otwarte ,jajka wiszą Wacek stoi i nikt jakos nie chce mnie podglądać ,a gdy z naprzeciwka rozbierze się młoda laseczka i sprząta mieszkanie ,wszyscy faceci są w oknach i ma ubaw z nas

Gość gość
Moja mama sprząta niemal że nago. Raz w samej halce a niekiedy w staniku i majteczkach.

Gość gość
Siema! Oferuje sprzatanie calkiem na golasa na terenie Warszawy... Oferta tylko dla kobiet i dziewczyn... Mam na imie Norbi, jestem mlody i chce sprobowac cos nowego ;) Mam 26 lat, wzrost 181, waga 65, wysportowany i pieknie wygolony z przodu ;) nie jestem zbokiem, a fetyszysta, lubie jak ktos na mnie patrzy... cena na poczatek kariery to 30-50pln/g... Gwarantuje mila atmosphere... Aaa, i nie jestem eksponatem - mozna mnie dotykac;) zapraszam na meila nagonorbi@yandex.ru

Gość gość
moge sprzatac nie mam doswiadczenia lecz jestem zdecydowany dla kobiety nawet nie na raz jestem z legnicy szczerze mowie on1@o2.pl

Gość gość
W upały chodzę po mieszkaniu nago a więc także sprzątam nago.

Gość gość
kabinę prysznicową myję tak że jestem mokra, najprościej się rozebrać ze wszystkiego. Czasem nie od razu się ubieram i fajnie się czuję kręcąc się nago po mieszkaniu. Do nagości nie pasują cięższe prace - odkurzanie, przestawianie ruchomych mebli czy zamiatanie. Ale fajnie jest kręcić się przy ścieraniu kurzu z drobiazgów nago albo w stringach.

Gość gość
Wiadomo, że kabinę prysznicową myję nago, oprócz tego wieczorami po kąpieli już się w nic nie ubieram i tak z mężem idziemy do łóżka nago.