Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody kazimierz

Czy powinnem pomoc swojemu ojcu?????

Polecane posty

Gość młody kazimierz

Czy powinnem pomoc swojemu ojcu????? Zostawił mnie jeszcze przed moimi narodzinami. Teraz mam 18 lat, w tym roku zdaje mature i mieszkam w domu u dziadka który twierdzi że ten człowiek się nie zmienił tylko chce bym mu pomagał i ciągle słysze złe teksty o człowieku który mnie spłodził. Jak się zachowac?

Gość kaskaada
to nie jest ojciec tylko obca osoba która dała twojej matce chwile uniesienia i kilka kropli spermy. Olej go

Gość młody kazimierz
Jednak chciałbym go poznac, z drugiej strony w domu jestem wyzywany od zdrajców, itp. Ja bym tylko chciał się go spac dlaczego mnie nie chciał :(

Gość kaskaada
jak dla mnie takie spotkanie jest bez sensu a dziadkowi na pewno boi się że zbliżysz się do ojca i np będziesz wolała z nim mieszkać.

mój ojciec odszedł jak miałam 4 lata i nawet nie szukał ze mną kontaktu założył drugą rodzinę, tam ma siedmioro dzieci, bieda aż piszczy i alkoholizm :/ byłam troszeczkę starsza od ciebie (20 lat miałam) jak tak jak ty chciałam się z nim spotkać, dowiedzieć się dlaczego... byłam tam wtedy i wiem że więcej tam nie pojadę tzn pojade w odwiedziny do dzieciaków ale nie do niego, dzieci nic tu nie są winne a fajnie jest wiedzieć że ma się to przyrodnie rodzeństwo, zresztą mam z nimi regóralny kontakt :) ojciec co jakiś czas do mnie dzwoni (w 2011roku aż 2 razy), ale nawet nie prosi o pomoc bo wie że jej nie dostanie jasno mu to wyjaśniłam odszedł, zrezygnował z rodziny więc nie ma teraz żadnych praw ja bym na twoim miejscu się spotkała chociażby po to by zobaczyć go i dojść do wniosku że on ci do niczego nie jest potrzebny :) a rodzina hmmm wytłumacz im że musisz, że nie będziesz szczęśliwy jeśli z nim nie pogadasz, ale nigdy ale to nigdy mu nie pomagaj bo pomaga się rodzinie a nie dawcom plemników

Gość gadgadg
zostawic kobiete w ciazy twoj ojciec to zwykly skurwiel