Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochoczozjadamgluty

KAFETERIA TO JAKIES NIEPOROZUMIENIE _ przykład

Polecane posty

Gość ochoczozjadamgluty

dzisiaj na pewnym topiku który zaczał sie od tego że izreal zaatakował jakiś arabski kraj to przeszło do prezydenta francji i że jego syn miał zawał na ukrainie jak poszedł na dziwki, ludzie zaczęli piasać że mu życzo śmierci!!! szok ale nie to jest najgorsze, część ludzi sie obużyła stanowczo a ja sprawdziłam to tę cały prezentydent Sarkozi nie ma syna :o tzn ma ale 2 letniego no to 2 laytek nie pojechał na dziwki c'nie? :(

Gość madrakamilka
Masz racje 3/4 ludzi tutaj to niedouki ale maja sie za nie wiem co i pisza o wszystkim z takich przekonaniem ze ho ho a jak udowodnisz ich niewiedze to cie zmieszaja z blotem albo jeszcze lepiej pisza komletnie nie na temat albo zmieszja cie z blotem na dzien dobry.

Gość wiki......
Pierwszą żoną Nicolasa Sarkozy'ego była od 1982 do 1992 Marie-Dominique Culioli, z którą ma dwóch synów. W 1996 ożenił się z Ccilią Ciganer-Albniz, z którą również ma syna. W 2007 został między nimi orzeczony rozwód. 2 lutego 2008 Nicolas Sarkozy zawarł związek małżeński z byłą modelką włoskiego pochodzenia Carlą Bruni. Stał się pierwszym w historii Republiki Francuskiej prezydentem, biorącym ślub w trakcie sprawowania urzędu. 19 października 2011 urodziła się ich córka.

cienko widze przyszłość ludzkości :o a najgorsze jest to, że takie barany się rozmnażaja, a normalni ludzie nie chcą :o

Gość madrakamilka
Ja czasem ale pisze czasem tylko mam szanse porozmawiac tu i uzyskac porade od kogos zyczliwego. Najgorsze jest jednak to ze jest to przekroj naszego spoleczenstwa bo tu sie pisze anonimowo i ludzie sa tak naprawde soba:( wiekszosc to zbokow, nireobow, glupkow, cwaniakow lista sie nie konczy