Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość df gff gf c g

tez tak macie? pytanie do studentow

Polecane posty

Gość df gff gf c g

z niedzieli na poniedzialek 5godzin snu, z pn na wtorek 3godzimy, z wt. na srode 4godziny. w dzien nic nie odsypiam. wracam tylko ze szkoly i kuje i robie projety, a i tak nie moge sie wyrobic z czasem. nic poza tym nie robie. dzis tez nie pospie bo mam roboty spokojnie do 3.00 a o 7.00 trzeba wstawac. wroce jutro ze szkoly ok. 18 i bede sie uczyl gdzie pewnie do 3.00 na kolo w piatek. zyc nie umierac

Gość lejpka
haha, nie, ja tak nie miałam :) studia to był piekny czas, mnóstwo wolnego. Ja jakoś tak miałam, że nie musiałam się nigdy zbytnio uczyć bo szybko łapię :)

Hej, właśnie robie sprawko na termodynamike dopiero zaczynam więc lekko 2h a potem trzeba sie troche nauczyc jutro piszę zal z tej termy więc spokojnie kolejne 2-3h a tak mi sie chce spac bo od niedz nie spie prawie (dzis od 2.30 do 5.50 i to zaspałam) już ziewam więc zaraz padne chyba :)

Gość kamil22medrca
co studiujesz? Ja elektrotechnikę, dojezdzam okolo 1 gdz, 10 min... Jest źle, ale nie tragicznie. Dziennie to spędzam okolo 2 gdz, w week prawie całe zawalone projektami, sprawkami z laborek.

Gość kamil22medrca
Wracam koło 17-18, wstaje o 5:40

Gość lejpka
oby ten wielki wysiłek faktycznie kiedyś zaowocował dobrą pracą :) moja koleżanka tak zapieprzała całe studia z historii sztuki i teraz co? gówno, nie ma roboty, jakieś zlecenie od czasu do czasu, ledwo wiąże koniec z koncem :P

Gość kamil22medrca
No włąśnie, dużo zaryzykowałem wybierając opcje studia na polibudzie. Tak to juz byłbym pewnie policjantem...

Inżynieria materiałowa :) tak w sumie to ja leser jestem ale w tym roku postanowiłam chodzić na pierwsze terminy i nie najgorzej mi idzie jak narazie :D

Gość utututkgkgkg
ja mialam w zeszlym tygodniu 8 egzaminów i 1 nie zaliczylam, zaznacze przy tym, ze nie uczylam sie prawie wcale, cos tam przeczytalam w przerwie miedzy ogladaniem tv a siedzeniem na necie :P mam co prawda 2 poprawki ale to juz troche trudniejsze rzeczy i poucze sie moze godzine :P szkoda mi czasu na wkuwanie, a na 5 mi nie zalezy.

Gość waterblue
ja studiowałem stacjonarnie 5 lat - i miałem jedną zasadę - nigdy nie zarywać nocki - co najwyzej zdarzało mi się wcześniej wstać :D

Gość c6h6
tez to przechodziłem:P ale zwykle jest to kwestia wyboru;) albo sie robi wszystko regularnie albo czeka na koniec semestru kiedy jeszcze dochodzi kumulacja kolosów i zaliczeń

utututkgkgkg - a co studiujesz? Bo szczerze mówiąc jeżeli kierunek typu socjologia to wiesz... nie dziwie się ;) U mnie wszyscy na hura z zaliczeniami . 2 tyg wyjęte z życia chociaż tak naprawdę to zanim się zabiorę za nauke to 22 potem nic nie zapamiętuje i wychodzi tak, ze wstaje wczesniej :)

Gość utututkgkgkg
no nie, filologie i zmartwie Cie - nie jest AZ TAK łatwo, aczkolwiek na przepracowanie nie narzekam. niestety tak wyszlo, ze jestem na studiach niestacjonarnych i mimo, ze mam ambicje nauczyc sie czegos na tych studiach, to nie mialam ani jednego egzaminu praktycznego w sesji a piątki za zajęcia na koniec semestru wystawiali nam za ładne oczy, i tak osoby nie umiejace sie wyslowic ale majace 100% frekwencji mają 4 i 5. wiec ja po prostu pierdole ten system i sie nie ucze wcale, zalicze to ok, nie to zawsze jest drugi termin, a potem trzeci...:P

na studiach mialam podibnie - czasem 2 godziny snu, czasem wcale i od razu na zajecia. czasem imprezy calonocne - oj roznie bywalo. ale studia to cudowny okres - troche tesknie za nim

Gość EDabrowska83
eee.. tez tak miałam w okresie sesji i kolokwiów, szczególnie w drugiej połowie studiów, kiedy to robiłam 2 szkoły, praca i mężuś weekend i kur języka ;p;d piękne czasy;p miło będzie wspominać;p:)

no ale z tego co napisałaś to macie hm... "fajnie". U nas nie ma nawet 3 za ładne oczy. 2 poprawki i powtarzasz przedmiot. Ale wiedzialam przecież co to jest polibuda więc narzekac nie mogę. jeszcze 1,5 roku :P

lejpka oby ten wielki wysiłek faktycznie kiedyś zaowocował dobrą pracą moja koleżanka tak zapieprzała całe studia z historii sztuki i teraz co? gówno, nie ma roboty, jakieś zlecenie od czasu do czasu, ledwo wiąże koniec z koncem hahahahaha, świetny żart :)

Gość ettyhjujjj
Ja też tak mam że dużo siedzę przy nauce. To normalka.