Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nacka

jaki masz kontakt z rodzeństwem?

Polecane posty

Gość nacka

jak czesto sie spotykacie? itp itd

mam siostre blizniaczke i mlodsza o 8 lat siostre z blizniaczka sie widujemy rzaaadko, raz na pol roku/ raz na rok zazwyczaj w swieta bozego narodzenia z mlodsza tak samo bo kazda z nas mieszka w innym panstwie kontakt jest ok, ale po 2dniach kazda ma siebie dosyc :P

Gość fxf
na szczęście nie posiadam zboków

Gość owocowa marmoladka
Mam dwóch sporo starszych braci ( jeden o 10, drugi o 12 lat). Z jednym mam dobry kontakt, ale tylko telefoniczno- mailowy, bo mieszka na drugiej półkuli, drugi też mieszka w innym państwie, ale mamy kiepski kontakt, zazwyczaj dzownimy tylko od święta żeby złożyć życzenia.

mam jedną siostrę, młodszą mamy bardzo dobry, stały kontakt myślę, że autorce chodziło bardziej o kontakt psychiczny, emocjonalny, a nie o kontakt fizyczny rozmawiamy kilka razy w tygodniu, widujemy sie też zawsze, jeśli jest taka możliwość (dzieli nas odległość ok. 400 km)

ah no to z siostra blizniaczka codzienie rozmawiamy na skype, na fejsie ciagle mi wysyla smsy, zdjecia ktore sobie robi itp, ja nie wysylam smsow ze wgledu na koszta a z mlodsza nie rozmawiam znaczy ona ze mna ;) ciagle jje nie ma, ciagle gdzies w biegu wiec nie ma czasu

Gość owocowa marmoladka
niestety nie w każdej rodzinie jest tak kolorowo, że rodzeństwo się ze sobą przyjaźni :) ja się cieszę, że chociaz z jednym bratem mam super kontakt i z jego rodzinką, a że drugi to dla mnie praktycznie jak daleka rodzina- trudno.

Dwóch starszych o 10 lat braci. Oboje mieszkają w innym mieście. Przyjeżdzają w odwiedziny co dwa tygodnie .Myśle,że nasz kontakt nie jest najgorszy. Dzwonią codziennie, często piszemy na facebooku ;)

Gość zajhawkkaa
a gnieszka a ty wjakim panstwie mieszkasz

Gość zajhawkkaa
ja tez mieszkam w polsce ale niestety moja siostra mieszka 1000 km ode mnie :(

Gość zajhawkkaa
na stale wyjezdzasz

wychodze z zalozenia ze jutro moze mnie auto przejechac wiec nic na cale zycie nie planuje ;) ale mysle ze tak, nie bede chciala do polski wracac, nie do takiej w ktorej teraz mieszkam

Gość zajhawkkaa
:)